Se spune ca in zilele noastre trebuie sa faci o facultate de pupincurism. Initial, nu primesti nimic, doar esti bucuros ca sunt bucurosi altii, dar ce poate fi mai frumos oare. La inceput e voluntariat. Apoi pe masura ce trece timpul avansezi si ai sanse sa devii si doctor potent pupincurist.
Nu este nevoie de nici un curs. Poti deveni instant dupa nevoi.Am avut odata un sef cu foarte multe basini in cap si doar atat. Bine te vei intreba si cum a ajuns sef? Nu stiu daca a umat ceva cusrsuri dar era un mare pupincurist cu sefi lui.Nu m-am inteles niciodata cu el pentru ca n-am vrut sal pup si am devenit somer.Deci putem concluziona ca, ori te pui pe treaba si pupi toate fetele si dosurile pana le albesti sa ajungi sef sau ramaii vejnic somer.Sa ne auzim de bine
Pe o scara de la 0 la 10, 10 fiind cel mai pupincurist om posibil, eu zic ca sunt sub 0.
Oamenii sunt prosti in general, si daca vrei sa te ridici deasupra lor, poti sa interpretezi ce ti s-a intamplat in felul urmator:
frumosul si placutul atrag, dar fiind prost, si le-a exprimat dupa cum l-a taiat capul. Poti sa vezi asta ca pe un compliment venit de la un prostovan. Cat ar trebui sa insemne pentru tine? Poate deloc, dar oare daca o iei ca pe o insulta, ti-e mai bine?