| Antal_Sebi_1995 a întrebat:

Cum trebuie sa procedez daca directoarea scolii ma loveste? (palme) fara nici un motiv serios.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum ajungi lângă ea, să te lovească, fără nici un motiv serios?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vorbesti cu parintii si le ceri sa mergeti la politie.

| Wr3nch a răspuns:

Reclamatie la politie si inspectorat.

| sabin89 a răspuns:

Reclamație la poliție, intervine procuratura, ajunge la tribunal și poate primi închisoare pe viață (pedeapsa cu moartea a fost abolită).

| 1234568807 a răspuns (pentru sabin89):

Ce ai ma? pentru niste palme? laughing Pe vremea lui Ceausescu mancau elevii bataie de la profesori cu tona si nu mai era nicio nenorocire, in ziua de azi pentru 2 palme ne dam de ceasul mortii, si eu nu cred ca a venit fara motiv si a inceput sa dea in el

| Antal_Sebi_1995 explică (pentru 1234568807):

Pare rau da nu mai suntem pe vremea lu ceasca

| 1234568807 a răspuns (pentru Antal_Sebi_1995):

Nu e vorba ca nu mai suntem pe vremea lu ceausescu, e vorba ca copii din ziua de azi sunt mult prea sensibili si pentru orice palma sau lovire care nu a cauzat nimic grav, gata e nenorocire mare, un motiv pentru care i-a dat o palma cred ca a fost, ca doar nu se apuca sa il loveasca fara motiv

| 1234568807 a răspuns (pentru Antal_Sebi_1995):

Eu vad ca inca traiesti dupa acea palma, cu corpu esti ok?

| ReddY25 a răspuns:

Reclamație ceva, dar nu răspunde la violență cu violență.
Eu am vorbit cu diriginta când am avut probleme de genul și în final s-au rezolvat

| Floridori a răspuns:

Cu sau fara motiv, este irelevant.
Orice abuz asupra ta (mai ales fizic), trebuie reclamat.

Vorbeste cu parintii tai si reclamati comportamentul abuziv.

| Yuoia a răspuns:

Sa nu mai gresesti. Nici macar putin care tie ti se pare ca nu e serios.

| LordCristobal a răspuns:

Vorbește cu ai tăi și adreseaza-te poliției sau inspectoratului școlar.
Eventual poți să o și înregistrează cu telefonul sau sa filmezi cu o mare ascunsa, nu ar strica niciun microfon purtat in haina.
Și așa o faci celebra(în sens negativ)de nicio unitate de învățământ nu o să o mai accepte.