| luana1 a întrebat:

Cum v-a pacalit Basescu la ultimele alegeri? Pentru cei care l-au votat.Nu arunc prin aceasta intrebare anatema asupra lor. Aveti curajul sa recunoasteti ca ati fost prostiti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timpul alegerilor am fost facuta cu ou si otet pentru ca am spus ca basescu nu merita sa mai fie presedinte, sper ca cei care l-au votat sa fie acum fericiti si sa traiasca bine, isi merita soarta. Pacat de ceilalti care si-au dat seama de ''calitatilele''lui dar fara folos.

4 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

1 nu am votat cu [b...] nu voi mai vota desi e o datorie morala. dar pentru ca nu am putut sa facem nimic pentru voi tinerii. sunt mai mult de cit dezamagita imi este. sila pentru ceea ce a ajuns romania DUPA REZ OARE DE CE? reforma MONETARA DACA SE FACEA IN 89 poate era bine dar sacalii nu au vrut. oricum de atunci ne au prostit dar suntem prea mici pentru acest razboi al lor

| Marcian a răspuns:

Poate parea surprinzator dar unora nu le pare rau.Eu nu am votat fiind minor dar nu as fi votat cu Suuuper Baaase.

| claudiea79 a răspuns:

Nu ma pacalit am votat asa ca am vrut am votat si ce? mai bina sa voteze alti cu puturosul de crin antonescu ca vine la parlament in 4 ani de 2 ori si nu are nici o idee decit jos basescu. sau mircea geoana care este manevrat de vintru si realitatea si de rusi. Faceti ce faceti si tot Basescu este de vina.
Chiar si acum cand va trasneste Dumnezeu tot Basescu este vinovat? O tineti langa cu PDLul si Basescu.

Trezitiva, In mandatul trecut cand presedintele se adresa lui Tariceanu si cereaa arate sursa de finantare la mariri de ce nu ati iesit in strada? Cand va dadea va fata vaca, cand va cere va moare viteaua

| Drums a răspuns:

Ce pot sa spun. cei care l-au votat p basescu pentru a doua oara acum sa nu se planga de nimic, familia mea nu a vatot cu basescu. mi se pare un pic anormal sa vezi persoane care strigau in gura mare basescu basescu si acum striga jos, nu stiu c..., sincer nu cred ca sunt multe persoane care recunosc ca au fost ...ca l-au votat p besescu. oricum perioada aceea a trecut si acum trebuie sa ne obisnuim cu c urmeaza. pup