| sabin89 a întrebat:

Cum vă explicați că un puști de 21 de ani (Teixeira) a putut avea acces la documente secrete de top ale armatei americane? La vârsta asta nu a putut absolvi nici măcar o facultate și a fost totuși angajat într-un post atât de sensibil.

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Eu nu-mi explic, dupa mine, la ce era el in garda nationala, nu trebuia sa aiba acces la acele documente.
De altfel mai repede cred ca, daca chiar el le-a postat, i-au fost puse la dispozitie de cineva cu acces.
Care a fost motivul real poate vom afla candva, mai repede sau mai tarziu.

Bula
| Bula a răspuns:

Din unele surse, el a fost gasit "tap ispasitor", fiindca inca tot se cauta faptasul.
Adevaratul faptas se va cunoaste imediat dupa asasinul lui J. F. Kenedy. tongue

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Americanii au alte principii. Daca esti destept poti absolvi facultatea la varste fragede. La ei unul a absolvit la 11 ani. Si olandezii au cel mai tanar absolvent la 9 ani, IQ 145.
Kim Ung Yong, Coreea de Sud, nascut in 1962, este cel mai inteligent om din lume. A intrat in Cartea Recordurilor cu un IQ estimat la 210. A fost admis la facultate la 4 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate trebuiau scurse acele materiale... cine stie

| doctorandus a răspuns:

Peste un milion de persoane au acces legal la aceste documente.

| doctorandus a răspuns:

Din ziare reiese că datele respective nu erau foarte importante: niște statistici de arme livrate Ucrainei și multe daturi cu părerea.

| sabin89 explică:

Oricum, o notă proastă americanilor pentru felul cum știu să-și protejeze secretele militare.

| gabicoo a răspuns:

Vom afla peste 35 de ani! Atunci se vor desecretiza documentele!
Totuși ca să-ți răspund:
El e marioneta! Cei care trag sforile au hotărât asta! Cred că totul a fost programat! Vom vedea dacă am dreptate în urma rezultatelor mult așteptatei contraofenive ucrainene din vara asta!
Dacă nu - atunci mai vorbim peste 35 de ani!

Răspuns utilizator avertizat
| EliLeli a răspuns:

Eu stiu ca sunt niste "filtre" pe activitatea online care se aplica angajatilor. Stiu si ca semneza ca-si dau acordul in privinta asta. Sunt multe pozitii pentru care este nevoie doar de liceu. Nu stiu exact ce-i cu asta, nu cred ca avea o pozitie foarte importanta.
Mai ciudat este ca a avut acces la documentele respective. Cum s-a intamplat asta? Cred ca asta se investigheaza intern de fapt.

| namgasitaltusername a răspuns:

La 21 de ani numai esti pusti. O fi facut armata si o primit o functie importanta.