Eu nu-mi explic, dupa mine, la ce era el in garda nationala, nu trebuia sa aiba acces la acele documente.
De altfel mai repede cred ca, daca chiar el le-a postat, i-au fost puse la dispozitie de cineva cu acces.
Care a fost motivul real poate vom afla candva, mai repede sau mai tarziu.
Din unele surse, el a fost gasit "tap ispasitor", fiindca inca tot se cauta faptasul.
Adevaratul faptas se va cunoaste imediat dupa asasinul lui J. F. Kenedy.
Americanii au alte principii. Daca esti destept poti absolvi facultatea la varste fragede. La ei unul a absolvit la 11 ani. Si olandezii au cel mai tanar absolvent la 9 ani, IQ 145.
Kim Ung Yong, Coreea de Sud, nascut in 1962, este cel mai inteligent om din lume. A intrat in Cartea Recordurilor cu un IQ estimat la 210. A fost admis la facultate la 4 ani.
Din ziare reiese că datele respective nu erau foarte importante: niște statistici de arme livrate Ucrainei și multe daturi cu părerea.
Oricum, o notă proastă americanilor pentru felul cum știu să-și protejeze secretele militare.
Vom afla peste 35 de ani! Atunci se vor desecretiza documentele!
Totuși ca să-ți răspund:
El e marioneta! Cei care trag sforile au hotărât asta! Cred că totul a fost programat! Vom vedea dacă am dreptate în urma rezultatelor mult așteptatei contraofenive ucrainene din vara asta!
Dacă nu - atunci mai vorbim peste 35 de ani!
Eu stiu ca sunt niste "filtre" pe activitatea online care se aplica angajatilor. Stiu si ca semneza ca-si dau acordul in privinta asta. Sunt multe pozitii pentru care este nevoie doar de liceu. Nu stiu exact ce-i cu asta, nu cred ca avea o pozitie foarte importanta.
Mai ciudat este ca a avut acces la documentele respective. Cum s-a intamplat asta? Cred ca asta se investigheaza intern de fapt.
La 21 de ani numai esti pusti. O fi facut armata si o primit o functie importanta.