Mult mai civilizat nu vezi Germania ce prospera e, toata lumea arata ca Germania fi sigur de asta tehnologie avansata, tigani dusi pe apa sambetei, calitate, salarii bune, munca buna.
Numi pot imagina asta, era un razboi mereu,nu puteau domina lumea pentru ca multi aveau arme ca ei, prostia lui hitler a fost nerecunosterea tuturor [popoarelor germanice, mi se pare o prostie atacarea angliei, rusiei si tot ce a facut, in prezent ei conduc eu si fara razboi uite ca se poate si in liniste si in pace
Mult mai frumos prezentul. Desigur până la urmă acel regim ar fi fost răsturnat, cum a fost și comunismul. Dar imaginează-ți o Românie fără țigani.
Pai am fi avut o tehnologie mult mai avansata, nu am fi avut tigani sau evrei sau alti dusmani ai nazismului, insa nu cred ca ar acel reich putea rezista ar fi fost revolte sau s-ar fi luptat cu japonezii. Oricum nu cred ca nazistii puteau sa castige razboiul, adica greselile lui Hitler ar fi ruinat totul oricum.
De fapt exterminarea tiganilor si a evreilor era doar inceputul. Hitler dorea o purificare a raselor si dupa parerea lui germanii erau singurii oameni puri de pe planeta. A inceput cu evreii, tiganii, apoi ar fi continuat cu rusii, negrii...sa stii ca romanii erau vazuti doar un pic mai sus decat tiganii, dar eram considerati tot impuritati. Deci imagineaza-ti si singur.
Cei care spun ca ar fi fost mai bine daca Germania ar fi castigat razboiul sunt niste idioti
anonim_4396 întreabă:
SpoiledBrat întreabă:
Anonimul20134 întreabă: