| neanicu a întrebat:

Cum va place Mircea Diaconu pe post de politician?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slab!

| Flav a răspuns:

Mircea Diaconu - ultima comedie. A venit si el sa prinda ciolanul. Mi-e greata. Chiar citisem un articol impresionant despre asta, cu vreo luna in urma. Poate am sa revin, daca o sa-l gasesc. Pacat.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Mie imi place, ca este modest.

| thealchemist a răspuns:

Deloc.

| darrio2007 a răspuns:

Din punctul meu de vedere ca actor este foarte bun. Dar ca politician nu imi place deloc.

| Bacemi a răspuns:

Il admir foarte mult insa nu cred ca poate schimba ceva.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Un actor foarte bun, un politician destul de ancorat in realitatile sociale, un om modest in viata de zi cu zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam certaret.

| anad a răspuns:

N-are nici o sansa sa faca ceva! Nu trebuia sa se amestece cu rechinii politici de azi. Va reusi doar sa fie folosit, sa-si piarda timpul si incredera si respectul unei parti din publicul care-l aprecia ca actor!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Este un actor pe scena politica acumhee hee Eu cred ca oamenii ar trebui sa-si urmeze vocatiile si sa munceasca acolo unde s-au pregatit mai bine, dar s-au vazut destule cazuri cand celebritati au fost folosite in politica pentru imagine (tocmai mi-am amintit de Arnold ). Acest fapt mi se pare bulversant. E ca si cum oamenii ar alege amatori ca sa se ocupe de treburile importante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni, daca o avem pe Irina Loghin, cred totusi ca Diaconu e la un loc mult mai de cinste chiar daca nu cinta populara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este praf!
Trebuia sa ramina la frumoasele roluri din filme si sa lase politica.

| Arthur a răspuns:

E catastrofal. După mine cea mai mare greşeală a unui om de cultură e să se implice în politică.

| gabriela a răspuns:

Penbil! Si-a pierdut si calitatea de artist! Pacat in teatru ramanea respectat...asa inchid televizorul cand il vad!