| Alverto a întrebat:

Daca ai fi președintele României și ar fi sa legalizezi un lucru, ce ai legaliza?

40 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Presedintele Romaniei nu poate legaliza nimic, nu are atributii in legiferare, in acest sens atributii au doar Parlamentul (prin legi) si Guvernul (OG si OUG).

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioandelasal):

In dictatura are dreptul big grin

| Alverto explică (pentru Ioandelasal):

Nu el da legiile, el le aprobă
El se ocupa mai mult pe plan extern
Cel ce se ocupă mai mult de asta este Ludovic Orban

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Si crezi ca in Romania este dictatura?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Alverto):

Nu trebuie sa-mi explici mie ce atributii are Presedintele in privinta legilor. Presedintele nu aproba legile, el doar le promulga, adoptarea legilor o face Parlamentul.
Si nici L.O. nu aproba legi, OG si OUG sunt adoptate de Guvern in intregul lui.

Îmi place punctul tau de vedere și că știi să îl argumetzi
Dar la un simplu click pe Wikipedia despre Procesul legislativ în România poți afla mai multe și să nu mai spui lucruri irelevante sau aici https://blog.avocatoo.ro/......romulgare/

Stiu destule despre procesul legislativ din Romania, le-am aflat in timpul celor 40 de ani de profesie juridica, asa ca nu trebuie sa citesc ceva. Ar fi bine sa citesti tu, nu stii mai nimic.

Ce îmi place când românii nu știu să aducă argumente și fac atac la persoană laughing
Mi-ai spus indirect că sunt prost "nu știi mai nimic" deci ai o regulă familiară de superioritate
Și că nu contează de câți ani activezi tu in profesie juridică, pentru că legiile se schimbă, e ca și cum ai spune că costumele au același design de acum 100 de ani
Daca nu vrei să afli informații noi este trist, nu mă refer la legi ci la tot daca faci la fel când cineva îți spune sa citești un articol spunând "sunt prea deștept"
Lasă aroganța și fii mai pozitiv

Nu am facut nici un atac la persoana, nu m-am referit la inteligenta ta, nici nu am cum, am spus doar ca nu ai cunostinte de drept.
Procesul legislativ nu s-a schimbat de la adoptarea actualei Constitutii.
Este trist ca te bagi in subiecte din care nu stii si nici nu intelegi. Mai mult, ma acuzi de ce ti-ai putea reprosa tie si divaghezi aiurea.

Ok seară faină domnule intelectual

| AC4S4 a răspuns (pentru Alverto):

Banuiesc ca si pe doctor il contrazici spunand ca ai un tratament mai bun.

Ai dat un articol in care se intalneste cuvantul "Presedinte" de 5 ori. Doar o singura data vorbeste despre puterea sa legislativa, si spune ca presedintele poate propune modificarea Constitutiei (la propunerea Guvernului/Parlamentului/Cetatenilor).

Cred ca aroganta este la dumneavoastra, pretinzand ca sunteti expert intr-un domeniu pe care nu-l cunoasteti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu, dar eu dacă as fi președinte as fi dictator.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Alverto):

Tu ai citit, macar, ce scrie acolo?
Pe scurt, ca si tu te crezi mare intelectual ca citesti (desi nu pare ca intelegi ceea ce citesti), scrie ca: Daca poporul (aici trebuie sa se intruneasca un numar de voturi din mai multe judete)/parlamentul/guvernul (prin OUG) doreste sa schimbe vreo lege, i-o trimite Presedintelui. Acesta o aproba (ceea ce face sa intre in vigoare) sau o respinge (parlamentul o poate modifica).
Presedintele nu are in atributii sa legifereze. Mai bine ramai la trap-ul tau prostesc.

| Alverto explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Aha
Mersi de feedback
Dar de unde știi că ascult trap?
Ai vreun răspuns de la mine sau întrebare unde atestez cuvântul trap (stil muzical)?
Eu nu mă cred intelectual, de asta l-am făcut pe el intelectual
Eu de obicei nu realizez multe lucruri dar înțeleg mereu greșelile și mă dezvolt moral
Am înțeles că nu președinte este cuvântul cheie, aș putea să editez întrebarea dar catoergoric nu vreau

Iar data viitoare nu mai generaliza spunând că cei ce ascultă stilul muzical trap sunt proști
Sau că în sine este un gen muzical prost
Scapă de mentalitatatea de comunist și înțelege că asta a fost și scopul faptelor de acum 30 de ani, pentru liberă alegere in muzica sau altceva
Daca inca crezi că cei ce nu ascultă stilul tau muzical preferat sunt proști e clar

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Alverto):

Un zgomot care nu respecta teoria muzicala nu prea are cum sa fie pentru oameni prea inteligenti.
Am zis ca asculti trap, amintindu-mi de o intrebare de a ta specificand ca esti producator muzical. Ma gandisem: "wow, a fellow musician, very nice.", apoi am pus ochii pe o alta intrebare de-a ta, prin care afirmai ca esti producator de trap.

"Dar de unde știi că ascult trap?
Ai vreun răspuns de la mine sau întrebare unde atestez cuvântul trap (stil muzical)?"
De ce te mai eschivezi prin astea doua intrebari, daca tot te dai de gol in raspunsul urmator?

Serios?
Nu respecta teoria muzicală? laughing
Trap-ul a devenit cel mai ascultat gen muzical din ultimii 15-17 ani
La radio auzi genul muzical trap, pe toate platformele de muzică, in reclame
Genul muzical trap a devenit o prioritate globală, a ajuns până în cele mai sărace orase din lume
Și nu mă refer la cei din România ca Ian și Azteca
Ci la cele mai mari staruri care până acum cântau rap sau alte genuri iar acum vibe-ul lor este pe acest gen
Obișnuieste-te cu ideea că dacă nu îți place nu trebuie sa asculti, izoleaza-te și ascultă absolut ce stil vrei tu
Daca te-a depășit psihic sau fizic recomand sa nu te mai intereseze atât de mult acest gen muzical pentru că tu oricum nu poți face nimic laughing
Până și vârstnicii români ascultă trap, bineînțeles ca să le facă pe plac nepoților
Cine spune cum trebuie sa fie muzica? Exista vreun zeu cu puteri extraordinare și care decide ce e muzică și ce nu? A reînviat Beethoven și s-a supărat?
Boomer, te rog lasă genul muzical trap daca nu îți place și du-te si nu te mai frustra că trap-ul a ajuns cel mai bine vândut stil muzical din ultimele două decenii
Despre întrebarea ca și producător muzical este adevărat, eu produc trap, dar și alte genuril muzicale cum ar fi EDM, progresive house, deep house, DubStep, trap, rap și multe alte stiluri
Dar înțeleg că vor exista mereu boomeri (fără ură spun asta) de genul ce nu vor sa accepte că genurile muzicale nu trebuie criticate
Eu nu ascult manele sau populară și le urăsc, dar nu stau pe net sa le spun altora ce e muzică și ce nu laughing

| TheWznd a răspuns (pentru Alverto):

Pentru că site-ul "acovatoo" este o sursă mult mai credibilă decât Constituția României, care explică ce îndatoriri are fiecare putere în stat, nu?

| Mosotti a răspuns:

Prostitutia, asa e in toate tarile UE.

| mentholinks a răspuns:

Sinuciderea asistata la cerere fara conditii.

| Nemessys a răspuns:

Pedeapsa capitala DAAAR prin metode lungi si chinuitoare. happy Nu doar un simplu glont in cap si sa moara in 10 secunde, ca aia nu e nimic. Ori sa moara fiind legat si tras de o masina pe un asfalt incins, sa fie taiat particica cu particica din corp si asa mai departe.

| PainTech a răspuns:

De cand face presedintele legi?

In fine, daca ar fi dupa mine as ilegaliza trolli de pe TPU.

| Alverto explică (pentru PainTech):

Ok
Fiecare cu ce vrea
Dar dacă vrei să se extermine trollii vorbeste cu creatorul a TPU
Sau accesează Http://www.tpu.ro/contact

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nu mai exista nici o Romanie, e tara moarta in care nu mai merge absolut nimic inca din 1989. Patriahul bisericii ortodoxe romane si cu ministrul educatiei impreuna cu seful de la banca nationala stiu totul.

Pe noi ne-au desfintat ca si tara si popor inca din 2001 cand au vandut si distrus totul.
Tot ce a mai ramas e o populatie si atat cu un stat nonexistent care traieste din amenzi, taxe, impozite si cu naveta prin strainatate ca sa aduca un ban acasa.

Suntem de rahat e gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pedeapsa capitala

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dumnezeu e cel ce ne-a dat viata si numai El are dreptul so ne ia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As legaliza si proteja existentele LGBTQ+, negrilor, asiaticilor etc, introvertilor, celor care nu fac ce e in trending (adica nu au TikTok momentan) etc. si as da pedeapsa puscarie pe viata tuturor celor care se leaga de unul dintre aceste grupuri mentionate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu as lasa fara drepturi generatia covid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As interzice nu legaliza, as interzice rasismul. Dar rasp la întrebare as legaliza pedeapsa capitala pentru cei ce comit incest, pedofilie și cei ce chinuie animalele

| Alverto explică (pentru anonim_4396):

Rasismul practic e ilegal, dar teoretic unii fac sa pară că nu e
Ai votul meu daca vei candida vreodată big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alverto):

Apreciez laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar că aș legaliza, dar aș si introduce pedeapsa capitală și castrarea chimică.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Castrarea chimica este reversibila, trebuie făcută permanent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac-aș fi președinte, și aș auzii de la cineva că eu pot să legiferez direct, aș vorbi cu șeful serviciilor, și respectivul s-ar găsi în fața casei cu un suv negru cu geamurile fumurii, „George Marinescu, ofițer SRI, urmați-mă vă rog!".
Între timp, aș săpa groapa...

| TheWznd a răspuns:

Aș introduce educația în școli. Momentan lipsește cu desăvârșire.

| shu7e a răspuns:

Presupunand ca pot face asta pentru inceput as legaliza prostitutia, drogurile usoare si prostia. Apoi le-as putea impozita big grin

| Popa482 a răspuns:

Pușcărie pentru cei care își bat joc de animale.

| Mosotti a răspuns (pentru Popa482):

Lumea moare de foame si tie iti arde de animale. Puscarii dure pentru oamenii care fac rau altor oameni in primul rand, si dupa aia da, merge si ce zici tu.
Legi dure pentru infractori asta as face.

| Popa482 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu prea îmi pasă de oameni pentru că fac mult rău acestei planete, în schimb animalele ne arată zilnic bunătatea lor. Fiecare are dreptul la opinie, deci am dreptul să îmi exprim părerea.

| Mosotti a răspuns (pentru Popa482):

Daaa, bunatatea, daca ai vedea cainii, pisicile ce nenorociti sunt intre ei, ai sa vezi cum sunt ei de fapt, sunt fff rai. Normal ca ai dreptu sa zici, dar eu doar am comentat ca idee. Si oamenii, da, dar si alea in egala masura.
Cainele e bun cu omu ca i-a dat de mancare odata, si de aia s-au domesticit, cumva de interes, si a ramas in genele lor asta.

Dar da, trebuie facute pedepse si pentru aia care fac rau animalelor, insa in primul rand oamenilor totusi, ca pana la urma ei contribuie in societate la aia, ailalta.

Întrebări similare