| Alverto a întrebat:

Daca ai fi președintele României și ar fi sa legalizezi un lucru, ce ai legaliza?

40 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

De cand face presedintele legi?

In fine, daca ar fi dupa mine as ilegaliza trolli de pe TPU.

| Alverto explică (pentru PainTech):

Ok
Fiecare cu ce vrea
Dar dacă vrei să se extermine trollii vorbeste cu creatorul a TPU
Sau accesează Http://www.tpu.ro/contact

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Alverto):

Un zgomot care nu respecta teoria muzicala nu prea are cum sa fie pentru oameni prea inteligenti.
Am zis ca asculti trap, amintindu-mi de o intrebare de a ta specificand ca esti producator muzical. Ma gandisem: "wow, a fellow musician, very nice.", apoi am pus ochii pe o alta intrebare de-a ta, prin care afirmai ca esti producator de trap.

"Dar de unde știi că ascult trap?
Ai vreun răspuns de la mine sau întrebare unde atestez cuvântul trap (stil muzical)?"
De ce te mai eschivezi prin astea doua intrebari, daca tot te dai de gol in raspunsul urmator?

| Alverto explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Serios?
Nu respecta teoria muzicală? laughing
Trap-ul a devenit cel mai ascultat gen muzical din ultimii 15-17 ani
La radio auzi genul muzical trap, pe toate platformele de muzică, in reclame
Genul muzical trap a devenit o prioritate globală, a ajuns până în cele mai sărace orase din lume
Și nu mă refer la cei din România ca Ian și Azteca
Ci la cele mai mari staruri care până acum cântau rap sau alte genuri iar acum vibe-ul lor este pe acest gen
Obișnuieste-te cu ideea că dacă nu îți place nu trebuie sa asculti, izoleaza-te și ascultă absolut ce stil vrei tu
Daca te-a depășit psihic sau fizic recomand sa nu te mai intereseze atât de mult acest gen muzical pentru că tu oricum nu poți face nimic laughing
Până și vârstnicii români ascultă trap, bineînțeles ca să le facă pe plac nepoților
Cine spune cum trebuie sa fie muzica? Exista vreun zeu cu puteri extraordinare și care decide ce e muzică și ce nu? A reînviat Beethoven și s-a supărat?
Boomer, te rog lasă genul muzical trap daca nu îți place și du-te si nu te mai frustra că trap-ul a ajuns cel mai bine vândut stil muzical din ultimele două decenii
Despre întrebarea ca și producător muzical este adevărat, eu produc trap, dar și alte genuril muzicale cum ar fi EDM, progresive house, deep house, DubStep, trap, rap și multe alte stiluri
Dar înțeleg că vor exista mereu boomeri (fără ură spun asta) de genul ce nu vor sa accepte că genurile muzicale nu trebuie criticate
Eu nu ascult manele sau populară și le urăsc, dar nu stau pe net sa le spun altora ce e muzică și ce nu laughing

| Nemessys a răspuns:

Pedeapsa capitala DAAAR prin metode lungi si chinuitoare. happy Nu doar un simplu glont in cap si sa moara in 10 secunde, ca aia nu e nimic. Ori sa moara fiind legat si tras de o masina pe un asfalt incins, sa fie taiat particica cu particica din corp si asa mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Castrarea chimica este reversibila, trebuie făcută permanent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac-aș fi președinte, și aș auzii de la cineva că eu pot să legiferez direct, aș vorbi cu șeful serviciilor, și respectivul s-ar găsi în fața casei cu un suv negru cu geamurile fumurii, „George Marinescu, ofițer SRI, urmați-mă vă rog!".
Între timp, aș săpa groapa...

| TheWznd a răspuns (pentru Alverto):

Pentru că site-ul "acovatoo" este o sursă mult mai credibilă decât Constituția României, care explică ce îndatoriri are fiecare putere în stat, nu?

| TheWznd a răspuns:

Aș introduce educația în școli. Momentan lipsește cu desăvârșire.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nu mai exista nici o Romanie, e tara moarta in care nu mai merge absolut nimic inca din 1989. Patriahul bisericii ortodoxe romane si cu ministrul educatiei impreuna cu seful de la banca nationala stiu totul.

Pe noi ne-au desfintat ca si tara si popor inca din 2001 cand au vandut si distrus totul.
Tot ce a mai ramas e o populatie si atat cu un stat nonexistent care traieste din amenzi, taxe, impozite si cu naveta prin strainatate ca sa aduca un ban acasa.

Suntem de rahat e gata.

Întrebări similare