| Dreamer a întrebat:

Daca ai fi viitorul presedinte al Romaniei crezi ca ai putea sa ne scoti din aceasta criza economica? Cum? Cu ce ai veni nou si ce ai schimba in aceasta tara pentru a ajunge in maxim 5 ani la un nivel asemanator cu Franta sau Marea Britanie?

Vot +

Răspuns Câştigător
| treipuncte a răspuns:

Este cam complicat sa ne scoata din criza.
In primul rand mentalitatea ar trebui schimbata.
De investit mai mult in agricultura, ca aveam pamanturi care nu se cultiva nimic, si cumparam de la altii.
De construit mai multe fabrici, cum era pe timpul lui nea Nicu.
Sunt multe de schimbat!

7 răspunsuri:
| HerzeeN a răspuns:

Voi folosi armata sa reeduc populatia... BUM

| AlexSM86 a răspuns:

Daca as putea sa bat din palme si sa rezolv o problema, nu mi-ar ajunge 5 ani sa fac ce zici tu mai sus. In Romania trebuie schimbata gandirea in primul rand ca sa poti face ceva.

| NonimOo a răspuns:

Aata ii tema la romana sua ce? laughing)

regis
| regis a răspuns:

Daca as fi presedinte nu as putea scoate tara din criza, ca nu ar fi treaba mea. Ca si prim-ministru, cu sustinerea pe care Boc o are in PArlament, sunt convins ca as scoate-o mai repede decat el. Desi e un cerc vicios, ca daca incerca cu adevarat sa faca asta, greu si-ar fi pastrat sustinerea... Prietenii stiu de ce.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă aş fi preşedinte n-aş avea nicio şansă. Dacă aş fi prim ministru... POATE.

| paulikaa a răspuns:

Dreamer, tu esti boc sau basescu sub acoperirelaughing?

| Laya a răspuns:

Cred ca mai degraba problema romanilor e ca sunt prost informati. De ce? E simplu, Romania beneficiaza de foarte multe subventii de la EU, dar presedintele nostru se imprumuta pentru ca habar nu are cum sa acceseze acele fonduri.
In primul rand ar trebui investit in infrastructura, pentru ca avand auto-strazi bune, automat va inflorii turismul.
Romania importa foarte mult, desii am putea avea o agricultura cat de cat buna. Suntem dependenti de importuri si uitam de micii nostri producatori care se chinuie saracii sa faca si ei ce pot.
Sistemul de invatamant e si el o problema si ar fi multe si multe alte lucruri, care incet, incet s-ar rezolva daca conducerea ar sti ce e de facut!big grin