Cel mai bine este sa nu te bagi, nu ai tu treaba cu vecinii, este fix problema lor nu iti sunt rude nu te intereseaza soarta lor, ca daca te bagi intrii in belele, oamenii sunt suspiciosi si o sa creada ca ai un interes la apartamentul vecinei, daca moare vecina are cine sa o ingroape sa vezi tu cate rude o sa apara daca a murit si le lasa casa, acum ca ea traieste si are nevoie de ajutorul familiei nu o ajută nimeni, iar daca mergi la administrator nu obtii nicio infoirmatie deoarece tu nu esti rudă cu vecina.
Pai urla toata noaptea cum sa nu ma bag
Chemi poliția
E dementă normal că urlă ca nu stie ce face, ce varsta are vecina
65
Pai si eu nu am dreptul sa dorm?
As putea sa chem politia si sa ii fac rau dar nu mai bine anunt familia ca nu isi mai ia pastilele din cauza la o proasta care i-a bagat in cap ca e trimisa lui dumnezeu si nu are nicio schizofrenie?
Era foarte bine pana acum 3 saptamani
E foarte normala cand isi ia pastilele
Tu ai dreptate dar nu asa stau lucrurile, tu nu i poti anunta familia deoarece nu ai numarul lor si nu poti obtine numarul lor, daca stai in chirie si te deranjeaza vecina simplu, muta te in alta parte, daca nu stai in chirie si ai garsoniera ta o poti vinde, politia degeaba o chemi, ea este un om bolnav nu urlă ca asa vrea ea, familia trebuia sa o interneze in azil doar ca nu isi dau interesul, ca sa poti dormii, cumpărati doape de urechi de la farmacie si gata numai auzi nimic
Pai de ce sa o interneze daca ea e bine cand isi ia pastilele?
Nu am eu timp sa stau sa caut chirie si sa ma mut, e greu si dureaza
In cazul asta suni la salvare si politie si ei au tot dreptul sa ia masuri legate de rude samd.
Tu nu poți să faci nimic că nu ești din familia ei.