1. Mentalitatea: degeaba ar fi tara cea mai curata, cea mai bogata, cea mai cea, daca ne pastram mentalitatea de romani
2. Politicienii: degeaba se schimba orice, daca politicienii nostri vor continua sa ne fure, sa-si bata joc de noi si sa ne minta in fata.
Tu?
As sterge din Dex cuvantul stres si l-as inlocui cu un program intensiv de relaxare.Si as promova cultura
Sa avem politicieni care sa si faca ce promit si sa fim ceva mai inteligenti in alegerea lor
Mamaaa.la cate sunt de schimbat, 2 lucruri ar fi nesemnificative). abia de la 10 in sus mai merge sa deschidem subiectu!
Coruptia si prostia restul vine de la sine nu are rost sa mai explic totusi am ceva de sesizat. datorita acestor doua lucrurii romania nu da inainte deloc deoarece merge inapoi adc se duce de rapa. din cauza asta nu avem loc nicaieri in lumea asta ca nu ne suporta nimeni, cand te uiti in jur toata lumea sufera de fite smecherie si prostie.in felul acesta nu vom da niciodata inainte.
Daca ar fi sa pot face eu ceva nu vreau sa fac doua lucruri ci doar unu l si bun si cred ca multe persoane mi-ar fi recunoscatori.La-s da pe Gigi Becali afara din ghencea. Piei satanaX auzi si tu astia care am fost in peluze joi numai intram la meciuri
GIGI PLEACA.
Daca... dar de ce sa visam? Chiar credeti ca in Romania se mai poate schimba ceva? 2 lucruri sunt prea putine, sunt prea multe de reparat...
Dar daca mentalitatea romanului s-ar schimba poate s-ar rezolva o serie de probleme.
maf întreabă: