| emonelbhaa99 a întrebat:

Daca am 16 ani impliniti si vreau sa dau de atestat pentru ATV si il i-au pot sa merg cu ATV-ul pe drumuri publice e si imatriculat tot tot la el happy! FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Permisul il poti obtine de la 16 ani, dupa ce faci scoala de conducere si sustii testele teoretic si practic. Scoala de conducere se poate incepe de la 15 ani si 9 luni.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In prezent, pentru a circula legal cu ATV-ul pe drumurile publice, ai nevoie de permis de conducere de categorie corespunzatoare, in functie de caracteristicile ATV-ului trebuie sa fie de categoria AM sau B1. Pentru obtinerea permisului trebuie sa faci scoala de conducere si sa reusesti la testele teoretic (sala) si practic (oras).

| emonelbhaa99 explică (pentru Ioandelasal):

Deci daca i-au atestatu pot merge legal cu ATV-ul?

| Ioandelasal a răspuns (pentru emonelbhaa99):

Nu un atestat ci un pemis de conducere de categorie corespunzatoare si apoi poti circula legal pe drumurile publice.

| emonelbhaa99 explică (pentru Ioandelasal):

Si la cati ani pot lua permisu ala de conducere ca sa pot conduce ATV?

| Ioandelasal a răspuns (pentru emonelbhaa99):

Permisul il poti obtine de la 16 ani, dupa ce faci scoala de conducere si sustii testele teoretic si practic. Scoala de conducere se poate incepe de la 15 ani si 9 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. ATV-ul se poate conduce de cand esti mic, dar cand cresti mai mare si vrei sa optezi pentru un ATV pana in 125cmc iti trebuie permis de conducere categoria B1.(Permisul de categoria B1 se poate obtine la 16ani)

Pentru un ATV pana in 125cmc iti trebuie permis de categoria B1 si se obtine la 16ani, iar daca vrei mai mare de 125cmc iti trebuie permis categoria B care se obtine la 18ani fara 3 luni si cu el poti conduce ATV si masina.

| emonelbhaa99 explică (pentru anonim_4396):

Deci e atv de 125 si permisu asta de b1 este atestatu sau cum?

| Roxana0599 a răspuns:

Din cate stiu eu s-a scos legea asta sa poti conduce la 16 ani atv sau scuter