Poți să faci și pușcărie. Depinde de durata îngrijirilor medicale de care va „beneficia" victima.
Hey! Hai sa ne facem intelesi. Bataia este bataie, nu conteaza cine a inceput, doar cine a terminat, intelegi ce vreau sa spun?
Hai sa gasim ceva de mijloc...Nu este bine sa te bati dar nu este nici sanatos sa "ti-o iei". Stiu cum zic unii...nu da, ca te exmatriculeaza. Acum depinde. Daca il bati atunci ai nevoie de martori care sa vada tot sau sa fie incidentul intreg filmat pe camerele de supraveghere. Altfel nu ai cum sa demonstrezi ca el a fost cel care a sarit la bataie.
Au fost cazuri la liceul meu in care a intervenit si politia (adica au trimis echipaj special...sunt multi nebuni in ziua de azi). Nu esti in siguranta nicaieri.
Daca esti atacat atunci cea mai buna optiune pe care o ai este vatamarea atacatorului (putin, cat sa nu te poata urmari) si dupa aceea fugi. Nu vrei sa il omori si nici nu vrei sa fii snopit in bataie. Intr-adevar, daca nu te-ai apara atunci cel mai probabil va fi exmatriculat acel baiat, dar chiar merita?
Ai fii dispus sa stai internat in spital cu coaste rupte sau cine stie ce rani grave? Nu cred! Eu unul in niciun caz.
Fii atent.NU da la cap, atat! Am facut karate aproape 6 ani. Mi se pare injositor sa dai la cap caci respectivul ramane urat...dai la picioare, oriunde vrei in afara de cap.(asta daca ai un cod moral...)
Deci concluzia este ca daca incidentul nu a fost filmat de camere sau daca nu ai martori atunci da, vei plati amenda si eventual vei fi si exmatriculat dar de obicei nu esti exmatriculat daca nu ai dovezi clare sau martori care sa il sustina pe celalalt...
Da, daca nu ai cum sa dovedesti atunci primesti amenda. Cel mai bine il dai jos si dupa fugi. O sa ai un avantaj si nimeni nu ar fi ranit. El doar si-ar lua o tranta. Toata lumea este fericita.Nu?
O zi placuta in continuare!
-Blytz-
Daca cel care a sarit la bataie va depune plangere impotriva ta, nu numai ca vei primi amenda, dar risti sa faci puscarie.
O zi buna.
Cel mai probabil veti fi amandoi exmatriculati pentru incaierare.
Cat despre problemele cu politia, pedeapsa va fi aleasa in functie de starea pacientului. Amenda este DOAR cel mai bun caz.
bafta!
Nu, se poate demonstra foarte usor ca tu doar te-ai aparat, daca agresorul a fost ranit mai rau decat tine nu are importanta. Pentru a se demonstra asta ai nevoie de martori.