Ti-am spus ca nu se suspenda permisul ci dreptul de a conduce si aceasta numai pentru o perioada determinata.
Dupa expirarea perioadei poti conduce orice fel de masina sau motocicleta pentru care detii categoria corespunzatoare.
Si, ca sa-mi satisfac curiozitatea, spune-mi cum detii mai multe permise, avand in vedere ca in Romania poti detine numai unul.
Păi primul permis este cat B la 18 ani după m-am apucat de cat CE sala și oraș la cat C am terminat mi-a venit permisul de cat C C1 după sală și oraș la cat E adică al permis CE C1E astea sunt cele trei permise dintre care mie mi l au suspendat pe ultimul ca ăla l am prezentat la controlor adică cel care mi-a venit acasă cu toate categoriile de la AM B B1 B1E C C1 C1
E CE și am le am pe cele 2 B care se ia la 18 ani și C C1 și asta sunt eu nelămurit dacă astea 2 sunt valabile sau se anulează automat și baza lor de dată după ce am terminat toată școala CE
Permisele anterioare se anuleaza automat, ramane valabil doar ultimul, pe care sunt toate categoriile obtinute.
Nu ti s-a suspendat categoria CE si dreptul de a conduce camioane ci ti s-a suspendat permisul, deci dreptul de a conduce orice fel de autovehicule.
Deci daca a expirat perioada de suspendare poti conduce orice vehicul din categoriile de pe permis, in Germania daca vrei tu.
A doua intrebare nu o inteleg! Ai un permis in mână deci uita te ce categorii sunt trecute acolo, nu ai cum sa ai doua trei permise.
AlexMaftei2001 întreabă: