| draguthika a întrebat:

Daca am batut o fate de am bagat-o in spital ce pot sa fac?
1.sa le spun parintilor mei si parintilor fetei si sa merg la scoala de corectie
2.sa nu zic nimic si sa pastrez pentru mine

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este sa spui parintilor tai. Ca o sa mergi sau nu intr-un centru de reeducare depinde de victima, respectiv daca face ori nu plangere penala, de ce va hotari procurorul ori instanta de judecata si de varsta ta.

6 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Tot s-ar o sa se afle. Daca vine un politist sau ceva la tine iai pistolul si impuscate.Mi-ar place sa o fac eu daca ai facut-o fara motiv sau cu un motiv cretin dar nu pot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te da in judecata, si are si certificat medico-legal, atunci e cam nasol. Poti sa platesti daune, sa cazi la o intelegere, si sa-ti dea cu suspendare.
Daca in schimb, nu se duce la politie, poti sa tii pentru tine, atata timp cat nu degenereaza problema.
Insa, mai este si reversul medaliei : adica, nu se duce la politie, dar s-ar puteas a o incasezi si tu.

| draguthika explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ca are tupeu sa dea in mine pentru sunt mai mare cu 6 luni ca ea

| anonim_4396 a răspuns (pentru draguthika):

Ma gandeam ca esti cu 6 ani, asa 6 luni, sunteti de aceeasi seama. Si totusi, intrebare intrebatoare : cati ani ai tu?
Ca daca aveti amandoua vreo 16 ani, atunci se intelege de la sine...

| draguthika explică (pentru anonim_4396):

Am 14

| anonim_4396 a răspuns (pentru draguthika):

Atunci nu-ti fa calcule. Esti o "bighidoaica" mica. Probabil se vor lua de parintii tai in cel mai rau caz, daca se face plangere penala de catre parintii victimei. Daca aveai 16-17 era alta treaba. Asa.