Parerea mea este sa spui parintilor tai. Ca o sa mergi sau nu intr-un centru de reeducare depinde de victima, respectiv daca face ori nu plangere penala, de ce va hotari procurorul ori instanta de judecata si de varsta ta.
Tot s-ar o sa se afle. Daca vine un politist sau ceva la tine iai pistolul si impuscate.Mi-ar place sa o fac eu daca ai facut-o fara motiv sau cu un motiv cretin dar nu pot.
Daca te da in judecata, si are si certificat medico-legal, atunci e cam nasol. Poti sa platesti daune, sa cazi la o intelegere, si sa-ti dea cu suspendare.
Daca in schimb, nu se duce la politie, poti sa tii pentru tine, atata timp cat nu degenereaza problema.
Insa, mai este si reversul medaliei : adica, nu se duce la politie, dar s-ar puteas a o incasezi si tu.
Nu cred ca are tupeu sa dea in mine pentru sunt mai mare cu 6 luni ca ea
Ma gandeam ca esti cu 6 ani, asa 6 luni, sunteti de aceeasi seama. Si totusi, intrebare intrebatoare : cati ani ai tu?
Ca daca aveti amandoua vreo 16 ani, atunci se intelege de la sine...
Am 14
Atunci nu-ti fa calcule. Esti o "bighidoaica" mica. Probabil se vor lua de parintii tai in cel mai rau caz, daca se face plangere penala de catre parintii victimei. Daca aveai 16-17 era alta treaba. Asa.