| BadeaValentin2000 a întrebat:

Dacă am fost condamnat la 1 an și o lună cu suspendare și 2 ani de supraveghere pentru conducere fără permis, după ce perioada pot susține examenul auto?

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sustine examenul de obtinere a permisului de conducere dupa trecerea unei perioade de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

| BadeaValentin2000 explică (pentru Ioandelasal):

Pai anul acesta in iunie se face un an, ar fi bine sa fie așa!

| BadeaValentin2000 explică (pentru Ioandelasal):

Este nevoie sa scot vreun act de undeva?

| Ioandelasal a răspuns (pentru BadeaValentin2000):

Nu este nevoie de alt act in plus, o sa obtii certificatul de cazier judiciar, de altfel de acesta este nevoie pentru toti care se inscriu la o scoala de conducere.

| darrio2007 a răspuns:

Mai putin de 5 ani, nu.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ti-as mai da acest drept niciodata.

| Violleta2022 a răspuns:

Vreo 5 ani

| Brizbriz a răspuns:

La toamna, in 3022, tine-ti respiratia pana atuncihee hee

| zilog a răspuns:

O să îțî explice ei când termini perioada de PROBAȚIUNE așa se cheamă.
Am un vechin care a făcut același lucru si a putut după 4 ani să dea din nou de permis.
așa că așțepatăte la 5 ani să nu mai ai voie.

Ai scăpat prea ieftin eu ți-aș fi dat muncă silnică să fii dat de exemplu public să nu mai facă alții ca tine.

| BadeaValentin2000 explică (pentru zilog):

Am făcut și munca in folosul comunității stai liniștit laughing

| Iote a răspuns:

Pentru cei ca voi, ar trebui o lege sa nu puteti obtine permis de conducere niciodata.

| BadeaValentin2000 explică (pentru Iote):

Stai liniștit că nu am lovit pe nimeni, nu am făcut rău nimănui, deci nu mai fiți așa răutăcioși? am tras eu ponoasele nu altcineva

| Sebi_Porumb_2002 a răspuns (pentru Iote):

Pai și atunci să conducă iar fără permis? Omul greșește idiotule, că curiozitatea ii mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca niciodată.

| Stefan927 a răspuns:

5 ani de zile, nu mai poți susține examenul auto, dacă ai fost si beat, niciodată