Da, mai ales dacă ai avut și discuțiile prin mesaje și dacă apare și o dată la care trebuia să îți înapoieze banii. Eram pregătită să ma judec și eu cu cineva tot pentru același lucru, dar am zis să vorbesc cu părinții persoanei respective, așa am reușit mult mai repede să îmi recuperez banii.
Poti câștiga procesul, iar dacă ala e Lefter Popescu si n-are de unde plati, pierderea ta va ajunge si mai mare (banii dati pe avocat).
Daca ai dovezi serioase că l ai împrumutat și nu doar i ai dat niste bani atunci poți câștiga. Dar sa te pregătești să dureze 1-2 ani procesul, sa plătești avocați samd.
Da, poti castiga, daca ai dovezi ca a fost un imprumuit si data cand trebuia sa-ti restituie suma imprumutata.
Sansele sunt 100% daca pe ordinul de transfer bancar ai scris "imprumut". Multi neglijeaza sa completeze rubrica. Cica "nu vreau sa stie Banca ce fac cu banii mei". Dar e bine sa stie avocatii si judecatorul.
Daca mai ai si alte dovezi in afara ordinului de plata, depune-le pe toate.
Depinde de tupeul celui caruia i-ai imprumutat. Daca el sustine ca erau bani pe care-i datorai, nu realizezi nimic.
Cineva a mers la un executor si i-a trimis o somatie debitorului in numele creditorului. Poti face pe baza actelor de virament.
Trimite-i mesaje si intreaba-l daca poate sa-ti restituie imprumutul. Poate iti raspunde si ai raspunsurile ca proba. Da-r tu nu-l soma, ca nu-ti raspunde.
Martorii nu sunt valabili in aceasta situatie.
Farcas_Paul_1990 întreabă:
anonim_4396 întreabă: