Din cate stiu eu da, dar numai in cazul in care el cedeaza partea s-a copiilor, daca specifica ca lasa partea s-a copiilor la implinirea majoratului, nu prea poti. Cel mai bine este sa ceri sfatul unui avocat, el te va informa cel mai bine, este singurul in masura sa-ti zica ce si cum stau lucrurile.
Din cate stiu eu da,dar numai in cazul in care el cedeaza partea s-a copiilor,daca specifica ca lasa partea s-a copiilor la implinirea majoratului,nu prea poti.Cel mai bine este sa ceri sfatul unui avocat,el te va informa cel mai bine,este singurul in masura sa-ti zica ce si cum stau lucrurile.
Scrie-ne exact ce cuprinde hotararea... referitor la cedarea dreptului de proprietate din partea sotului... si apoi, te vom ajuta cu ceea ce stim...altfel putem gresi.
Sau consulta un avocat...
Pentru cei care se pare ca nu stiu, tranzactia are forta hotararii judecatoresti in care e cuprinsa, adica e obligatorie pentru parti.deci in principiu da, dar depinde de modul exact in care e redactata tranzactia. poate are un drept de abitatie si nu stim noi
anonim_4396 întreabă: