In principiu da, dar trebuie sa te interesezi la banca/bancile unde ai creditele ca sa vezi toate conditiile - suma noului credit, comisioane, dobanzi, durata, DAE, etc si sa-ti faci socotelile, astfel ca nu cumva noul credit sa fie mai impovarator decat cele pe care le ai. Succes!
Asteapta putin...imediat dupa ce primesti salariul micsorat cu 25%, toate bancile vin cu noi refinantari, numai sa nu-si piarda clientii, dar fii foarte atent/a, banca iti ia din nou comision, care este foarte mare, aproape de 100, 00 lei cu prelungirea contractului in alti cativa ani, cunosc acest lucru pe pielea mea(s-ar putea la suma ta comisionul sa fie mai mic, eu am o suma destul de maricica).
Hai, nu dispera, incearca sa te abtii de unele/habar nu am ce?/, dar scapa urgent macar de o banca, ca sa poti respira mai in voie.
Da poti dar trebuie sa mergi la banca sa intrebi sa vezicit poti lua. bafta sigur poti
Buna, daca vrei, da-mi mesaj privat cu telefonul tau si verificam (lucrez in banca).
Ai dat prea putine date dar in mod normal se gasesc variante sa platesti mai putin pe luna. Intra pe http://bit.ly/bygzuA si pune mailul tau ca sa-ti spun ce date imi trebuie pentru o evaluare.