Pai mai sunt studenți ce au un job pe timpul facultății.Plus ca nu vine nimeni zilnic sa te verifice acasă sa vadă cate ore stai cu mama.
Mai sunt cazuri de oameni ce au probleme dar nu necesita sa stai lângă ei 24 din 24, ci au nevoie de o curățenie,mâncare,o cumpărătura,un dus la medic când e cazul și aia e.
Din experienta îți spun că trebuie să ii scoți de la medic cum ca nu e apta, gradul de dificultate și după sa te bagi tu de însoțitor la ea.
O sa aibă comisii din câte știu și din când în când controale acasă dar cred ca anunțate sa vadă dacă e îngrijită.
Plus ca nah, în caz de ceva răspunzi de ea, o duci la medic, chemi salvarea etc.
Daca facultatea este in aceeasi localitate cu domiciliul mamei si primaria accepta sigur ca poti fi insotitor.
Asa fiind intereseaza-te la primaria localitatii.
Linistit! Atata timp cat mama nu se plange si nu sunt semne de neglijenta, n-ai probleme.
Nu cred că dacă ești însoțitor îți monitorizează cineva activitatea. Din cate stiu, verificarea se face prin vizite la domiciliu. Daca ești acolo și mama ta nu este neglijată nu cred că au ce probleme să apară.