| Roby67 a întrebat:

Daca ar fi alegerele prezidentiale azi, voi pe cine ar alege?
Fara explicati, doar numele.

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Jack Welch

37 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Privesc in jur si vad atata nedreptate, toti din conducerea tarii nu se gandesc decat la ce a mai ramas de furat, se reduc pensii si salarii, romanii fac greve, tipa in gura mare jos...guvernul, jos. Basescu dar ei isi vad de treaba lor si traiesc foarte bine. La acest moment prin care trece Romania cred ca nu mai avem incredere in nimeni pentru ca toti ne mint pentru a primi un vot.

| Hombre a răspuns:

Depinde cine isi depune candidatura. Dar sunt pentru monarhie.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sunt liberala, asa ca Antonescu!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Roby, cred ca ar pleca de la 33, 33% pentru fiecare. Dupa reevaluarea de marketing pentru descoperirea pozitiei intiale si potentialul economic, uman etc s-ar hotara cred ca pentru sell.
Chiar si asa, cum spune Carlin "this country was bought and paid for a long time ago".
Pe de alta parte, l-am ales pe el ca are oricum o reputatie superioara oricarui agarici de pe la noi happy

| anad a răspuns:

N-as alege! As anula buletinul de vot!

NOname
| NOname a răspuns:

Mihaela Radulescu love struck day dreaming

| Roby67 explică:

@Zbenguici ce crezi, cate procente ar avea fiecare parte, daca se va inparti cum a spus el?
„Fix, Close or Sell"

| Roby67 explică:

@Zbenguici, eu cred ca el ar inparti tara in 30, 30, 40 si din cele 40% ar cumpara el insusi 10% la care ar folosi metoda 20, 70, 10 (sti ce vreau sa spun) si ar iesi "Crème de la Crème" a industriei Romane.
In privinta citatului "this country was bought and paid for a long time ago", daca este asa, unde sunt veniturile provenite din vanzare, ca politicieni romani spun ca nu exista acesti bani.
PS, de Carlin nu am auzit nimic, poate sa imi dai tu si un prenume sau un alt amanunt sa pot cerceta.

Răspuns utilizator avertizat
| gabriela a răspuns:

Mihai Razvan Ungureanu! Ce zici?

| Marcian a răspuns:

Mugur Isarescu.

| luana1 a răspuns:

In Romania au reusit sa faca treaba doar cei de prin alte tari si liberalii(ca partid politic). Probabil l-as alege pe Crin Antonescu, Iar daca ar candida pe Victor Ciorbea.Omul asta e de ascultat.

| Sin a răspuns:

Pe Guta, ca tot e Rromania.

(glumeam, evident)

| fabiola a răspuns:

Desi nu ar participa, desi este doar economist as alege- Daniel Daianu!

| karellen a răspuns:

N-ai precizat dintre care candidati.

| Alyyynu a răspuns:

V. Ponta

| z8 a răspuns:

Chuck Norris

| Mary Marry a răspuns:

Pe Washington, Napoleon sau pe Tepes ca doar istia mai ne pot salva.

| Duhovnicul a răspuns:

Remus Cernea

| Ana-Maria94 a răspuns:

Pe Geoana

| Miha a răspuns:

Oricine dar nu basescu

| sandy a răspuns:

Pe cine e născut pe data de 20. 04. 1889 în Braunau

| perla a răspuns:

Buna intrebare__'? haaaaaaaaaaaaaaaa, gandesc, haaaaaaaaaaaaaaaaa, asteapta, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a.nu,mai gandesc...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aha am gasit! iti spun dupa!

| gabitza_6878 a răspuns:

Pe hitler (pana si el e in stare sa faca o treaba mai buna decat basescu)

| mary_5801 a răspuns:

Daca as putea pe cineva care nu face parte din sistem, ar fi mircea badea. daca ar trebui sa aleg totusi din sistem, vadim tudor.

| Serenity_3531 a răspuns:

Pe Vlad Tepes.

| gabriela007 a răspuns:

Pe mine

| change12 a răspuns:

Udrea fiindca nu se poate mai rau

| alexutsuuu a răspuns:

Ponta e prea tanar pentru. politica si geoana e prea batran si bagacios, plus ca amandoi sunt bagati in cine stie ce marsavii.