Privesc in jur si vad atata nedreptate, toti din conducerea tarii nu se gandesc decat la ce a mai ramas de furat, se reduc pensii si salarii, romanii fac greve, tipa in gura mare jos...guvernul, jos. Basescu dar ei isi vad de treaba lor si traiesc foarte bine. La acest moment prin care trece Romania cred ca nu mai avem incredere in nimeni pentru ca toti ne mint pentru a primi un vot.
Roby, cred ca ar pleca de la 33, 33% pentru fiecare. Dupa reevaluarea de marketing pentru descoperirea pozitiei intiale si potentialul economic, uman etc s-ar hotara cred ca pentru sell.
Chiar si asa, cum spune Carlin "this country was bought and paid for a long time ago".
Pe de alta parte, l-am ales pe el ca are oricum o reputatie superioara oricarui agarici de pe la noi
@Zbenguici ce crezi, cate procente ar avea fiecare parte, daca se va inparti cum a spus el?
„Fix, Close or Sell"
@Zbenguici, eu cred ca el ar inparti tara in 30, 30, 40 si din cele 40% ar cumpara el insusi 10% la care ar folosi metoda 20, 70, 10 (sti ce vreau sa spun) si ar iesi "Crème de la Crème" a industriei Romane.
In privinta citatului "this country was bought and paid for a long time ago", daca este asa, unde sunt veniturile provenite din vanzare, ca politicieni romani spun ca nu exista acesti bani.
PS, de Carlin nu am auzit nimic, poate sa imi dai tu si un prenume sau un alt amanunt sa pot cerceta.
In Romania au reusit sa faca treaba doar cei de prin alte tari si liberalii(ca partid politic). Probabil l-as alege pe Crin Antonescu, Iar daca ar candida pe Victor Ciorbea.Omul asta e de ascultat.
Buna intrebare__'? haaaaaaaaaaaaaaaa, gandesc, haaaaaaaaaaaaaaaaa, asteapta, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a.nu,mai gandesc...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aha am gasit! iti spun dupa!
Daca as putea pe cineva care nu face parte din sistem, ar fi mircea badea. daca ar trebui sa aleg totusi din sistem, vadim tudor.
Ponta e prea tanar pentru. politica si geoana e prea batran si bagacios, plus ca amandoi sunt bagati in cine stie ce marsavii.
Ciprian2019 întreabă:
AidaAmaranta întreabă:
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: