| crystal a întrebat:

Daca ar fi sa plec in strainatate, (ma refer la Suedia, Norvegia, Olanda), ce as putea face cu banii obtinuti din vanzarea apartamentului...100-120.000 euro? Cam cat ar costa un apartament acolo? Pot obtine viza? Se gaseste greu de munca? Stie cineva, ceva? Pareri...sugestii

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dar stii ce limbi grele sunt alea?! Belgia sau Luxemburg, cu limba franceza, nu te tenteaza?! Sau Franta, Italia... cauta pe net, si ai sa gasesti preturi la imobiliare... Viza - aprobare de munca vrei sa spui, nu? Pai daca iti cumperi 2 camere (ca sa-ti mai si ramana ceva, pentru orice eventualitate!) oriunde din aceste locatii, cred ca nu va fi o problema sa o primesti! Daca stii pe cineva care traiste acolo, roaga sa se intereseze, si apoi decizi! De munca, daca stii sa faci ceva, esti ok comunicativ, si muncesti pe bune, ai sa gasesti! - nu te descuraja din primele zile! Success!

6 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Parerea mea ca daca ai apartament care valoreaza 100-120 de mii de euro, poti de pilda sa te muti cu vreun frate, sora, cumnat si pe acel apartament il inchiriezi si trece cumva criza asta. Oricum eu cred ca e destul de greu si sa vinzi apartamente acum. Asta e parerea mea.

| Leea1234 a răspuns:

Eu nu te-as sfatui!
cum se spune... dai cioara din mana, pe ce-a de pe gard!
acolo (in tarile specificate de tine)cu 120.000 euro nu gasesti mai nimic! si daca ai gasi... tu crezi ca e locuibila? sau e situata intr-un cartier ...cat de cat decent!?

pai iti mai trebuie pe putin inca 20.000 sa o renovezi si sa o mobilezi!
daca vrei sa te duci, la munca acolo...mai bine inchiriezi, dar sti, si ai siguranta ca ai unde te intoarce!
eu nu vreau sa te descurajez... dar sa nu crezi ca in strainatate te asteapta cineva c bratele deschise!
dimpotriva!
parerea mea... daca ai cat de cat o situatie buna in romania...ramai acasa!
daca esti cum eram eu... fara nimic al meu... n-ai ce pierde!
succes!

| kathessa a răspuns:

Nu-i greu sa gaseste pe net imobiliare din tarile acelea, sa-ti faci o parere. Eu cred ac iti ramin si bani sa incepi ceva. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nevoie de viza, iti trebuie un contract de munca si nu se obtine asa de usor, dar daca ai cunostinte acestea iti pot gasi pe cineva care sa-ti faca o oferta sau chiar o poti cumpara la negru(extrem de greu si nici nu iti recomand pentru ca sunt controale frecvente si te trezesti ridicata de agenti speciali iar amenzile sunt usturatoare)in olanda poti merge si pe cont propriu, dar iti platesti singura taxele la stat si sunt in jur de 300-500 euro pe luna, in afara de asigurarea medicala alti 100 euro cel putin pentru o singura persoana. dar trebuie sa ai o meserie si sa cel putin 5 clienti permanenti.cu 120ooo nu iti poti cumpara mare lucru sau mai bine zis nu te astepta la cine stie ce apartament.intr-o zona linistita dar neindustrializata poti gasi apartamente la 120000 sau 150000 (intre 50 si 80 metri patrati)in schimb nu iti poti gasi de lucru, mai ales daca nu stii limba.se ofera cursuri gratuite sau cu plata la primariile oraselor. dar trebuie sa. ti spun ca sunt limbi foarte grele. clima este alt impediment, este foarte greui sa te obisnuiesti cu zilele innorate si ploioase, sunt deprimante.(zilnic, zilnic, zilnic)sa nu crezi ca olanda sau suedia iti mai ofera serviciile sociale de alta data.acum totul se plateste, pana si asigurarea medical obligatorie este una parivata.iti poti pierde banii pe apartament platind chirie si mancare, te vei trezi peste 2-3 ani si fara casa si fara bani. il poti inchiria si cu banii pe care ii primesti iti poti incerca norocul, dar daca este apartamentul tau si nu este ipotecat eu zic sa nu-l vinzi.vei face greseala vietii tale.si chiar daca ar fi, cu banii astia nu-ti poti cumpara nimic, sau poate o garsoniera mizera de 25 metri patrati, cati ani vei munci pentru a putea strange alti 100000 de euro pentru ati cumpara o casa decenta?

| lorely1308 a răspuns:

Din cate stiu eu, apartamentele in strainatate sunt foarte scumpe! Iar, in ceea ce priveste munca, trebuie sa mergi acolo la sigur, nu te poti baza ca pur si simplu gasesti pe alese. Parerea mea!

| Nikita a răspuns:

Cred ca ceva mai mult decat ai lua pe el aici. Te sfatuiesc sa vinzi, sa pleci acolo si sa stai o perioada cu chirie traind din salariu/profit daca vrei o afacere. dupa ce totul devine stabil iti pui problea sa cumperi o casahappy. Succes

Întrebări similare