| adelinsmecheru1997 a întrebat:

Daca ar fi un razboi mondial ar mai ramane cineva viu?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce înțelegi prin a deveni sclavi? Dacă România continuă să existe ca stat, asta nu se va întâmpla. Dacă ea nu mai există, cel ce va stăpâni acest teritoriu va impune legea lui.

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca ar mai ramane, nu toate tarile ar intra in razboi, mai ales cele din America de Sud, Africa si multe altele.

| adelinsmecheru1997 explică (pentru Ioandelasal):

Bine dar Romania nu ar disparea? adica nu ar mai fi picior de roman ca doar suntem in nato.

| Ioandelasal a răspuns (pentru adelinsmecheru1997):

Nu ar disparea in totalitate, poate ar fi afectate doar orasele mari si locatiile unitatilor militare. Sigur ca ar fi afectata, mai mult sau mai putin toata Romania, dar nu sa duca la disparitia integrala.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Desigur. Șoarecii. De aceea război mondial nu va mai fi.

| adelinsmecheru1997 explică (pentru sadrian46):

Dar daca sa zicem asa fantasy ca ar mai ramane Romania in picioare duipa razboi am deveni sclavii strainilor? sau ne-am continua vietile tot asa?

| sadrian46 a răspuns (pentru adelinsmecheru1997):

Ce înțelegi prin a deveni sclavi? Dacă România continuă să existe ca stat, asta nu se va întâmpla. Dacă ea nu mai există, cel ce va stăpâni acest teritoriu va impune legea lui.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu, ca sa vi sa scrii tampenii pe TPU.

| adelinsmecheru1997 explică (pentru anonim_4396):

Pai ce ai frate cu mine? eu te respect ca dai raspunsuri ok.

| anonim_4396 a răspuns (pentru adelinsmecheru1997):

Eu n-am nimic cu nimeni, ai pus 4 intrebari despre acelasi subiect, ti s-a raspuns dar continui sa reformuelzi aceeasi intrebare si sa o postezi iar si iar.

| popescuhertz a răspuns:

Este dificil de anticipat exact cati oameni ar supravietui unui razboi mondial, dar este probabil ca numarul victimelor sa fie foarte mare. Ar putea ramane cateva grupuri mici de supravietuitori, dar numarul lor ar fi probabil foarte mic fata de populatia initiala a globului. Este important sa facem tot posibilul pentru a evita orice conflict mondial si sa cautam solutii pacifiste pentru rezolvarea divergentelor.

| qweasz a răspuns:

Vor rămâne destui

Întrebări similare