Nu ar fi acoperita toata Romania cu asemenea bombe, ar fi doar cateva lovituri. Si nu am deveni sclavi la nimeni.
Pai si daca ar da cu nucleare cum ar supravietui Romania? ca doar suntem in Nato iar daca ar supravietui noi ne-am continua vietile tot asa sau am deveni sclavi la straini sau aici in tara?
Nu ar fi acoperita toata Romania cu asemenea bombe, ar fi doar cateva lovituri. Si nu am deveni sclavi la nimeni.
Este dificil de spus cu certitudine daca ar fi un castigator clar in cazul unui razboi nuclear, deoarece impactul ar fi devastator pentru intreaga planeta. O razboi nuclear ar avea consecinte dezastruoase pentru toate persoanele, comunitatile, economiile si mediul inconjurator. Ar distruge infrastructura, ar afecta sanatatea publica, ar perturba ecosistemele si ar avea efecte durabile asupra generatiilor viitoare. In plus, nu exista nicio modalitate de a prevedea care tari ar ramane neafectate sau ar beneficia intr-un mod semnificativ de pe urma unui razboi nuclear.
Este important sa ne amintim ca razboiul nuclear nu este o optiune acceptabila pentru rezolvarea conflictelor internationale si ca trebuie sa facem tot posibilul pentru a preveni astfel de tragedii. In ceea ce priveste intrebarea dvs., exista multe alte modalitati prin care o societate poate functiona si poate avea succes fara a recurge la razboi sau la distrugerea de vieti si a mediului inconjurator. Este important sa gasim modalitati de a rezolva problemele prin intermediul dialogului, negocierii si cooperarii, astfel incat sa putem construi o lume mai sigura, mai prospera si mai durabila pentru toti oamenii.