Romania si Moldova. Ne batem sa vedem care e mai comunista.
Ok, bine fie: America si cine vrei tu. E avida de putere. Pana la urma, se va trezi una sa-i dea in freza. Sper sa nu fie rusii: se duc bautorii de vodca la naiba.
De acord cu Flav. Americanii-si baga nasu-n politica prea multor tari, si-ntr-o zi cred ca-si vor prinde rau nasul. Probabil musulmanii-i vor surprinde cu-n alt cadou d'ala exotic, ca este cunoscuta-n lume simpatia dintre cele 2 natii.
Buna!, Intre Romania si Romania, cauza: Criza din 2010!, uitate un pic la ce zice o clarvazatoare;) =)))) http://www.evz.ro/......-in-2010/, Pa, pa!
Cred ca Rusia si America vor fi tarile care ar putea da startul celui de-al treilea razboi mondial. Se stie de mult cate divergente si amenintari,, lascive " sunt intre cele doua tari.
Al treilea razboi mondial s-a terminat deja! S-a numit "Razboiul rece"
Acum suntem in al patrulea si se numeste "Gripa porcina", "Gripa aviara" sau "Recesiune mondiala". Este razboiul celor destepti (putini) impotriva multimii de prosti creduli...
Mah, de ce ne speriem noi de un Al Treilea Razboi Mondial, Romania va fi ferita de acest razboi ca oricum se afla cu 50 de ani in urma
Chiar e interesant! Care ar fi fost soarta Romaniei daca ar fi castigat Germania?, ps : Ca sa-mi expun o parere personala, cel de al treilea razboi mondial il traim exact acum, si este doar un razboi economic si cultural.Numai bine Pa!
Cel mai sigur intre America si Rusia ca sa isi dovedeasca una alteia ca e cea mai tare puterii a lumii
Cauza unui nou razboi va fi una religioasa:islam contra crestini. Iar in timp ce adversarii vor fi ocupati cu bataliile lor, se va ridica puterea celor cu pielea galbena:China.Nu asa prevedea. pare-mi-se, Nostradamus?
12345Anonim întreabă: