| RealKing01 a întrebat:

Daca as avea ajutor social, as putea sa joc la pariuri? Am voie?

20 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Legal, ai voie...
Moral, tu ce crezi, e ok sa iei niste bani destinati supraviețuirii, căci asta ar fi ajutorul social, și tu să îi dai pe chestii ce țin de lux (in cazul tau jocurile)?

| darrio2007 a răspuns:

Ai voie dar ai sa mananci iarba de pe marginea drumului.

| sierra1 a răspuns:

Probabil conșiința te-ar plezni peste mâini

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai voie să pierzi la aparate.
Dacă începi să câștigi, pierzi ajutorul social, pentru venituri mai mari decât limita pentru care se acordă ajutorul.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Și dacă-i joci la pariuri, din ce vei trăi?

| johnnny123 a răspuns:

Sigur, doar pentru asta plătesc oamenii impozite. Ca să-ți dea ție bani, iar tu să-i pierzi la pariuri.

| VasileRapidistu13 a răspuns (pentru johnnny123):

Ați fost amuzant laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| VasileRapidistu13 a răspuns (pentru DracuIa):

A fost amuzant doar raspunsul domnului johnnny123, nu e treaba mea ce face domnu cu banii din ajutor social, la fel cum nu e treaba nimanui de altfel.

| ReddY25 a răspuns:

Nu e bine dar treaba ta

Răspuns utilizator avertizat
| StrongHeart a răspuns:

Dar, ce, te opreste cineva? Poti sa dai si in cap pentru bani, ai voie. Intrebarea e daca e bine sau rau sa faci asta, nu daca ai voie, ce intrebari de copil.

| Emma30555 a răspuns (pentru StrongHeart):

Sa dai in cap nu ai voie. Este ilegal, si faci puscarie. Am inteles ce ai vrut sa transmiti dar totusi unele lucruri chiar nu trebuie nici in gluma sa le spunem

| mont a răspuns:

Ai voie deși nu e indicat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să faci ce vrei cu banii ăia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de pariuri? La păcănele? Alea te distrug, ruleta și ce se mai afla în cazinouri, mai bine pui 5-10 lei pe un bilet de fotbal

| RealKing01 explică (pentru anonim_4396):

Nu la pacanele, mie biletele imi plac.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Da,ai voie, sunt minuscule regulile astea, dar nici nu spune ca joci, doar o faci si stii tu.
Chestia cea mai importanta, in fiecare luna sa te asiguri ca nu-ti lipseste nimic apoi vezi cu cat ramai si baga la pariuri. nu invers - de asta nu ai voie...

| VasileRapidistu13 a răspuns:

Fiecare e liber sa facă ce vrea.