| sabin89 a întrebat:

Dacă aș avea posibilitatea să mă întâlnesc față-n-față cu Călin Georgescu, aș vrea săi zic doar atât: Ce poftești, măi musiu?! Voi ce i-ați zice?

16 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Să-și ia tratamentul și să se retragă la Izvorani.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Să-și scrie memoriile, să ne explice cum stă treaba cu ONU și clubul de la Roma.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu i-aș zice nimic.Ce i-aș face, asta e altă treabă.

| goguPatent a răspuns:

Sa nu se mai pișe contra vântului.

| Xena20 a răspuns:

Du-te in Rusia tovarășul!

| Xena20 a răspuns (pentru Xena20):

Si nu mai uita sa îți iei pastilele!

| mODIN a răspuns:

Cum intentioneaza el sa se "lupte cu sistemul" daca si de dat raspunsuri jurnalistilor ii e frica?

| minrest a răspuns:

Ma uit in halba de cristal de Bohemia, pentru ca nu am glob de cristal, si acolo ce vad, prin aceleasi organe de simt prin care a vazut dansul extraterestrii: pe domnul Calin Georgescu. Ii pun intrebarea ta, si imi raspunde: Deocamdata, ca presedinte, o sa scot Romania din NATO, cea mai slaba alianta care vrea sa ne trimita ca infanteristi in Ucraina, o scot din UE, care ne exploateaza si ne saraceste, elegant, democratic, prin doua referendumuri, si pe urma castig alegerile parlamentare de peste patru ani, iar ca prim-ministru o sa am alta putere, voi putea sa iau masuri mai serioase. Ce sa-i raspund din partea ta, cand mai umplu halba de cristal?

| sabin89 explică (pentru minrest):

Eu rămân la întrebarea lui jupân Dumitrache către Rică Venturiano. Mi se pare cea mai plină de tâlc.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand nu m-as intalni, in al doilea rand nu as sta de vorba cu el, chiar daca n-as putea evita intalnirea.

| minrest a răspuns (pentru sabin89):

Mi-a placut intrebarea, eu nu intrebarea am contestat-o.

| minrest a răspuns (pentru Xena20):

Nu vrea sa isi ia pastilele. Stie ca daca le ia, nu mai vede reptilieni.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Ce gust are talpa de bocanc?

| mODIN a răspuns:

Si ce daca? Ca presedinte nu va trebui sa aiba treaba cu din astia in mod constant? Daca acum, cat inca nu are de dat socoteala in fata poporului pentru deciziile pe care le-a luat in numele nostru, nu-i in stare sa raspunda la intrebari, ce garantie am eu sau orice alt roman ca o sa faca fata? Sa nu mai zic ca nici pozitii de conducere in insitutii mari nu a avut vreodata. Nu e pregatit deloc pentru genul asta de functie!

| mODIN a răspuns:

Prostimea oricum nu intelege asta, de aia il si voteaza.

| Cipi1212 a răspuns:

Stai la tine in sufragerie.