Cum intentioneaza el sa se "lupte cu sistemul" daca si de dat raspunsuri jurnalistilor ii e frica?
Ma uit in halba de cristal de Bohemia, pentru ca nu am glob de cristal, si acolo ce vad, prin aceleasi organe de simt prin care a vazut dansul extraterestrii: pe domnul Calin Georgescu. Ii pun intrebarea ta, si imi raspunde: Deocamdata, ca presedinte, o sa scot Romania din NATO, cea mai slaba alianta care vrea sa ne trimita ca infanteristi in Ucraina, o scot din UE, care ne exploateaza si ne saraceste, elegant, democratic, prin doua referendumuri, si pe urma castig alegerile parlamentare de peste patru ani, iar ca prim-ministru o sa am alta putere, voi putea sa iau masuri mai serioase. Ce sa-i raspund din partea ta, cand mai umplu halba de cristal?
In primul rand nu m-as intalni, in al doilea rand nu as sta de vorba cu el, chiar daca n-as putea evita intalnirea.
Si ce daca? Ca presedinte nu va trebui sa aiba treaba cu din astia in mod constant? Daca acum, cat inca nu are de dat socoteala in fata poporului pentru deciziile pe care le-a luat in numele nostru, nu-i in stare sa raspunda la intrebari, ce garantie am eu sau orice alt roman ca o sa faca fata? Sa nu mai zic ca nici pozitii de conducere in insitutii mari nu a avut vreodata. Nu e pregatit deloc pentru genul asta de functie!