| alexandrualind a întrebat:

Daca ati fi deputat sau senator cum ati vota legea anti-fumat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș vota pentru, aș interzice fumatul pe străzi, în orice loc public, și în mașini dacă fumatul deranjează pe pasageri, sau dacă pasagerii sunt minori. De asemenea aș interzice fumatul în apropierea minorilor.

| alexandrualind explică (pentru anonim_4396):

Wow,ce detaliat, nu ma asteptam de astfel de raspunsuri.Bravo!

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandrualind):

big grin Păi, dacă răspund, răspund detaliat. Pentru că n-aș interzice doar în baruri ca legea tocmai aprobată.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

As vota pentru clar, e un lucru civilizat sa se interzica fumatul in orice fel de spatiu public

| alexandrualind explică:

Daca e chiar asa, Senatorii de ce nu vor?

| KodrutZ a răspuns (pentru alexandrualind):

Pentru ca lobby. Spagi de la companiile care vind otrava asta imputita, ce crezi? Maninca rahat ca sa nu legalizam marijuana, dar sint pentru vinzarea rahaturilor astora toxice care numai tutun nu mai contin.

| alexandrualind explică (pentru KodrutZ):

Ai si tu foarte mare dreptate.Pana acuma cine mi-a raspuns la intrebare are vot pozitiv.Si tu.

| KodrutZ a răspuns (pentru alexandrualind):

Ehe, voturi. Noi sa fim sanatosi. Gindeste-te ca, indiferent de ce legi antifumat ar fi, sint MILIOANE de euro in fiecare luna care se fumeaza "la negru", iar banii intra direct in buzunarele interlopilor si a celor ce ii protejeaza, inclusiv politicieni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vota "pentru". Hihi...ca eu nu fumez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as interzice fumatul de tot in Romania.

| DonaldTrump a răspuns:

Eu as interzice in locurile publice, in apropierea minorilor sau a batranilor. Pe langa asta as face o campanie anti-fumat.

| Noodlez a răspuns:

Pentru, clar.