Tara respectiva n-are solutii. Oricum, un om simplu, nescolit nu mai poate conduce un stat european, chiar daca este bine intentionat. Ce dovezi ai ca primul este corect iar al doilea hot? Este preferabil sa se caute un candidat onest si bine orientat in peisajul politic.
De al doilea exemplu ne-am saturat pana-`n gat [nu ca-ar vea ei nu stiu ce cunostinte ]...Cred ca le-as prefera pe primul. Omul cat traieste-nvata!
Pe cel care vrea binele tarii si poporului, cu siguranta! Cunosti pe cineva care merita aceasta functie?
@mira ai gandit bine, dar care si cand va fi acea persoana, cat sa mai asteptam? Dovezile sunt urmatoarele : primul si al doilea dovedesc prin faptele care le-au facut in trecut nu prin promisiuni in viitor si comnpletez prin cateva moarale care se vor lega una de alta : aflu cine ai fost ca sa iti spun cine vei fi, degeaba ai fost cineva daca te schimbi, daca te schimbi vei fi inlocuit, concluzia gandim cu totii, luam decizia majoriateatea si ne pasa.
@stefybx asa este, cat timp lucrezi in echipa sansele scad ca sa esuezi, am mai spus de cateva ori ca doua capete gandesc mai bine ca unul, trei capete gandesc mai bine ca doua, eu unul initial cred in prima varianta decat deloc, tocamai de aceea am raspuns prima data la data la cel care a contrazis intr-o mica masura nu la cel care raspuns pe plac. Morala : Invata din greseli nu din laude, nu bat apropouri la tine ci spun in general
Eu as alege prima persoana . sunt multi nepriceputi in tara asta si nu le zice nimeni nimic
Pe la noi e cam dus sistemul poltitc .iti zic eu q nici una din variantele de mai sus nu e buna ...1 la mana ca avem un presedinte cu putina scoala si care pretinde ca vrea binele...doar pretinde. 2 daca ar fi acela cu toate cunostintele necesare presedinte tot nu ne va fi bine pentru ca se va gndi cum sa fure mai mult de la noi. in concluzie... nici unu.pa pa
As alege prima persoana, avand mai multa incredere in cineva care intr-adevar vrea binele tarii si care pe parcurs se va roda si va sti ce are de facut, avand destui consilieri, dar pe la noi mai greu.
Daca ajunge unul bun si cinstit sa candideze pentru presedintie, il vor inlatura repede.Sunt prea multi care vor raul poporului si binele personal, interesele sunt nenumarate.Intotdeauna un viitor presedinte are nevoie de multi sustinatori, nu numai dintre cei care voteaza, ci si printre colegii de partid. Ori, oamenii cinstiti nu "supravietuiesc" mult in politica romaneasca. Iarasi sa alegi pe cineva fara scoala, fara studii superioare...nu-i cea mai buna alegere. Cei mai multi, pe la noi, sunt si fara scoala si rai la suflet, cel putin neinteresati de bunastarea omului de rand.De votat, l-as vota totusi pe primul, sa am eu constiinta impacata ca n-am ales alt escroc sa conduca tara in care m-am nascut, chiar daca, in viziunea mea, il vor "sapa" incet incet, dandu-l jos de la putere.
Pe nimeni, eu nu ma duc la vot si nici nu ma voi duce vreodata. Oricum se duce totul de rapa, toti trag pe unde apuca.
DragosConstantin întreabă:
Fabiii întreabă: