| DaciaRomania a întrebat:

Daca au reușit să tragă în Trump, înseamnă că asta are bodyguarzi nu foarte bine pregătiți, sau ce?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trump este pazit de agenti ai Secret Service, respectiv serviciul care il pazeste si pe presedinte.
Probail are si agenti de paza platiti de el, de asemenea a fost si politie.
Faptul ca s-a tras in el nu inseamna ca cei care-l pazesc nu sunt pregatiti, este foarte greu sa previi un asemenea eveniment, mai ales daca tragatorul nu l-a amenintat anterior si este un tragator singur, ce nu a dezvalui nimanui intentia de asasinat.
O sa aflam daca s-au facut greseli si cine le-a facut.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Era un lunetist la mama dracului... Greu sa îl fi gasit careva

| gabicoo a răspuns:

Poate a fost un atentat "programat" de către echipa Trump. Un atentat eșuat care să asigure o creștere spectaculoasă a popularității lui Trump. Mie situația mi-a părut "regizată": trăgătorul a ajuns suspect de aproape de podiumul de la care vorbea Trump, gărzile de corp au reacționat "curios" lăsândul pe Trump să facă acel gest teatral cu pumnul ridicat, iar lunetiști de la Secret Service l-au lichidat imediat pe trăgător pentru a nu se putea ști ce a fost în capul lui.
De la atentatul de la Dallas in urma căruia a fost lichidat JFK, băieții au avut timp să-și perfecționeze tehnicile.

Să nu uităm atentatul împotriva lui Ronald Reagan care i-a asigurat un al doilea mandat la Casa Albă. Ăla a fost actor, dar și Trump a apărut în filmul Singur acasă.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

La Dallas gloanțele care l-au ucis pe JFK nu au fost trase de Lee Oswald, nu a existat un glonț magic, iar Oswald a fost lichidat imediat de către un membru al mafiei Jack Ruby.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Lunetiștii de la Secret Service erau în linie dreaptă cu atentatorul.

| LisaJulie a răspuns:

De mult se intampla asta in SUA mai ales in preajma alegerilor! Nothing new under the sun

| adryang78 a răspuns:

După părerea mea, a fost "film". O acțiune regizată ca să-i crească popularitatea.

| 1234568807 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic cu asta, poate Biden e in spatele planului de asasinare, Trump are mai multa sustinere in fata lui la alegeri si sunt sansa sa revina la casa alba

Răspuns utilizator avertizat
| 1mp3r4t0r3 a răspuns:

Înseamnă că nimeni nu se aștepta la asta. Nu I chiar asa de greu sa asasinezi pe cineva, mai ales cu un armament pe masura. Totuși ca lunetist trebuie sa ai o pregătire foarte îndelungată, si sa ti cont de anumite aspecte fizice, cum ar fi viteza vântului, elevație, etc. Sper ca te am ajutat