Eu sunt ca tine. Fără bani nu pot sa ies din casa iubesc și eu banii,sunt nefuncțional fara bani,o iau razna!
Fără bani in ziua de azi nu te baga nimeni in seama,nici măcar propriul neam! Când ai bani și ogramada de oportunități,ți se luminează fata,apar noi orizonturi, ți se deschide mintea,și ai o alta confidenta,ești alta persoana mult mai încrezătoare.
In Matrix nu poți supraviețui fără bani,noi trăim într-o matrice condusa de niste elite, ne-am născut sclavi și tot așa vom muri sa urmam ordine! Când nu ai bani nici medicii nu te baga in seama, mori cu zilele. Femeile nu te baga in seama daca nu ai bani, devi ostracizat de societate. Din păcate omul cu bani e văzut bine chiar și dacă are caracter infect, iar cel sărac chiar și dacă are integritate morală e o epava.
Banii sunt biletul către succes, sau către un nou inceput.
M-am răcorit puțin. Am făcut Print screen la asta și am salvat. Mă simt ca și cum trăiesc într-un Matrix și încep să o iau razna.
O sa scapi de el parțial când nu vei mai fi prizionerul cazinourilor, o sa te simți eliberat! Cu toții trăim în Matrix atâta timp cât plătim facturi și urmam ordine și suntem supuși sistemului de la naștere.
Mai rău, uneori mă simt ca un zombie viu. Uneori nu vreau ca alții să vadă că arăt ca un zombie, de teamă că ar râde de mine. Sufăr de anxietate și paranoia. Sufăr de aceste probleme din cauza faptului că înțeleg realitatea în care mă aflu și în care trăiesc. Mi-am dorit libertate și am vrut atât de mult să fiu liber încât am început să devin un zombie viu.
Da,că toți își ascund problemele,poartă măști.
Sunt multi care sunt morți în interior dar mecanic se comporta ca toți care sunt fericiți,sunt normali și par sa aibă viață perfectă,dar ei în realitate sunt zombie cum spui tu! Tu ai ajuns in acel stadiu când nici nu mai poți să ascunzi celor din jur sau sa te prefaci că duci o viață normală și că ești ok din toate punctele de vedere și toate merg ca pe roate! Așa am ajuns și eu,și am ales izolarea! Eu de la anxietate nu mai pot nici sa joc teatru că sunt ok și normal! Ca nivel de inteligență sunt peste multi dar sunt și eu relativ terminat și zombie cum spui tu!
Rad și judeca și separa tot ce e diferit,nu au educația,moralitatea necesara să accepte ce e nou,ce e necunoscut,ce este diferit,mereu vor dori sa para mai superiori fata de aceste persoane doar că ei au anumite complexe,frustrați,traume,așa își vor putea prelua validarea prin invalidarea celor cu probleme!
Când te vei accepta pe tine așa cum ești,atunci realitatea ta va fi mai facila,și te vei raporta diferit la felul cum ești perceput de spectatori.
Și eu sunt defect nu ești singurul care suferă! Mi-e mi-a murit mama de Covid,nu vrei sa îți imaginezi cum e realitatea mea,și de cate ori m-am prefăcut că sunt ok! A venit momentul când nu mai pot sa joc teatru,și să acept realitatea! Tu trebuie sa mergi pe premiza : cine te va placea așa cum ești îți va fi amici,ii vei tine lsngs tine, respecta, iar cine nu te va placea nu va merita sa te cunoască. Vei găsi oameni care nu te vor judeca și critica, care te va accepta așa cum ești, cu bune și cu rele. Dar asta daca te lași de jocurile de noroc, sau le rărești!
Îmi pare rău de mama ta. Așa se întâmplă atunci când cele mai importante persoane din viață nu mai sunt. Nu degeaba se spune că de la 25-30 de ani ești deja mort și la 60 de ani te îngroapă. Este foarte greu. Știi cum se simte când trebuie să mergi pe stradă cu capul sus și să încerci să pari fericit când tu știi că ești aproape mort? De fiecare dată când oamenii te văd cu capul plecat sau te văd supărat ori trist, se vor uita la tine ciudat, de parcă tu ești cel bolnav, de parcă suferi de ceva. Se uita la tine ca la un nimic.
Eu am aceste stări din cauză că nu am înțeles viața și că am eșuat în multe privințe. Am încercat să fac marea cu sarea, am crezut că sunt eu deștept și acum mă confrunt cu realitatea, care este puțin dură. De când am început să văd oameni căzuți pe bancă, boschetari, am înțeles că și eu pot ajunge unul dintre ei în orice moment și atunci viața va fi distrusă. Vor arunca oamenii cu obiecte în tine, te vor scuipa, poate unii te vor răpi și vor face experimente pe tine. Viața este groaznică!
Probabil că o să ajungi daca nu îmi asculți sfaturile cu jocurile de noroc! Și eu am astfel de gânduri! Nu e totul pierdut, poți oricând să îți dai reset, trebuie doar sa vrei. Un prim pas ar fi renunțarea la jocurile de noroc.
Campionule zilei, se pare că nu prea ești tu campion. Era vorba despre dragostea de bani! Ce înseamnă a avea dragoste de bani? Care este diferența dintre importanța banilor și dragostea de bani? Dacă banii sunt importanți, atunci înseamnă că ai dragoste de bani. Iubești banii.
Te au apucat filosofiile?
Ba sunt foarte importanti banii.
Restul n-am citit, ca n-are sens, plecand de la premisa gresita.
Cum sa nu fie importanti banii? Sunt la fel de importanti ca si dragostea, afectivul, nu merge una fara alta, trebuie echilibru intre cele doua cumva sa fie cat de cat.
Daca ai afectiv, intelegere si dragoste fara bani, nu ai sa le mai ai! Apar certuri, nasolii chiar si intre bunici si nepoti, parinti si copii.
Daca ai doar bani dar nu cealalta, esti cam trist si nu prea te poti bucura de una si alta, unii cel putin.
De aia trebuiesc ambele in echilibru decent.
Cum care e logica? Sa o duca cat mai bine, asta e logica, de aia lumea umbla dupa bani.
Aia la religie e vrajeala, ca daca era asa cum zic ei, nici un lider bisericesc n-ar mai vrea sa fie bogat.
Era vorba despre dragostea de bani! Ce înseamnă a avea dragoste de bani? Care este diferența dintre importanța banilor și dragostea de bani? Dacă banii sunt importanți, atunci înseamnă că ai dragoste de bani. Iubești banii.
Ca de obicei, aberezi.
Banii sunt importanți pentru că pot elimina 90% dintre motivele pentru care oamenii sunt nefericiți. Banii îți pot oferi opțiuni. Îți pot oferi libertate și posibilitatea de a face ce vrei cu timpul tău. Banii îți pot spori sănătatea și-ți pot prelungi viața. Banii pot asigura o viață mai bună și mai sigură copiilor tăi. Banii îți oferă posibilitatea de a fi generos și de a-i ajuta pe cei din jurul tău.
Faptul că un om consideră banii importanți nu înseamnă automat că acel om este un avar ticălos îndrăgostit de bani. Poate fi doar un om care înțelege opțiunile pe care banii le oferă.
În plus, nu ești tu ăla care se smiorcăie de dimineața până seara după bani?
Diferența e că tu acum ești îndrăgostit de bani, nu îi consideri doar importanți. Cum se comportă orice om îndrăgostit? Se gândește tot timpul la iubita lui, își face scenarii despre cum s-o întâlnească, se gândește la ce va face cu ea, etc. Așa e și cu banii. Când iubești doar banul atunci acesta devine aproape totul pentru tine, vezi oriunde doar bani, totul calculezi în bani și când nu-i ai e ca și cum ți-a murit nevasta.
Banii sunt importanți pentru că ne asigură un trai decent însă un om normal înțelege că banii trebuie să circule și nu pune mare preț pe ei, folosindu-i ca pe niște unelte nu lăsându-se condus de aceștia.
Când vorbim de bani însă îndrăgostit nu e termenul corect, mai corect spus ar fi obsesie. Oricum și dragostea este tot un fel de obsesie pentru celălalt.
Era vorba in principiu despre dragostea de bani! Ce înseamnă a avea dragoste de bani? Care este diferența dintre importanța banilor și dragostea de bani? Dacă banii sunt importanți, atunci înseamnă că ai dragoste de bani. Iubești banii.
Numai saracii cred ca banii nu conteaza. Banii sunt foarte importanti si cu siguranta exista oameni care pot trai si cu putin, dar cei care fac din saracie o virtute sunt doar oameni constienti de limitele lor care incearca sa se autoconvinga ca ar putea mai mult, dar nu vor ei, ca banii sunt cah.
Sunt importanți dar nu toți ii poate avea, sau se bazează pe copii și familie.
Nu este vb despre dragoste de bani ci de libertatea si confortul care iti ofera banii.
Mai lasati religia si deschideti ochii.