anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă bați un paznic în timpul serviciului faci închisoare?
(E doar o curiozitate) happy
Dar dacă bați un individ într-un magazin? Trebuie sa fii prost sa faci acest lucru evident, dar vreau sa știu care-s consecințele happy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In ambele cazuri poti face inchisoare, mai multa sau mai putina, in functie de ce hotaraste instanta de judecata, tinand seama de criteriile prevazute de Codul penal, citez:
"„ART.74.Criteriile generale de individualizare a pedepsei  
(1) Stabilirea duratei ori a cuantumului pedepsei se face în raport cu gravitatea infracţiunii săvârşite şi cu periculozitatea infractorului, care se evaluează după următoarele criterii:  
a) împrejurările şi modul de comitere a infracţiunii, precum şi mijloacele folosite;  
b) starea de pericol creată pentru valoarea ocrotită;  
c) natura şi gravitatea rezultatului produs ori a altor consecinţe ale infracţiunii;  
d) motivul săvârşirii infracţiunii şi scopul urmărit;  
e) natura şi frecvenţa infracţiunilor care constituie antecedente penale ale infractorului;  
f) conduita după săvârşirea infracţiunii şi în cursul procesului penal;  
g) nivelul de educaţie, vârsta, starea de sănătate, situaţia familială şi socială.  
(2) Când pentru infracţiunea săvârşită legea prevede pedepse alternative, se ţine seama de criteriile prevăzute în alin. (1) şi pentru alegerea uneia dintre acestea."

25 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Te credeam deștept...
Te ia paznicul pe sus, cheamă poliția, ăla depune plângere, eventual își scoate și certificat medico-legal și în funcție de aia afli daca devii fetița sau nuhee hee
Asta, desigur, daca nu ajungi tu primul la pământ.

| Invictusman a răspuns (pentru Catrice):

Eu nu am cum sa ajung decât dacă se pun mai mulți pe mine, sunt cât ușa aproape de mare happy
Nu mai fi superficiala, nu am de gând sa fac asa ceva, mai bine ma arunc de pe un bloc, și fără părinți și sa fac închisoare nu e o idee prea strălucită.
Ma duc la biserica ca vad ca deja orice lucru ma irita happy cred ca din cauza ta se datorează acest lucru ca nu vrei sa spui de unde ești sad
Chiar ma simt super fain când vorbesc cu tine dar o arzi aiurea, dar îți aflu IP ul cât de curând, prea draga îmi ești crying

Sunt deștept, cunosc domeniul psihiatric mai bine ca orice user de aici in afara de mosotti și de userul floareasoarelui, și mai câțiva, putini la numar care nu prea mai întra des. ( brigaela)

| Catrice a răspuns (pentru Invictusman):

Pun pomelnic pentru suflețelul tau zilele astea sad
Bocești ca o sa mă găsești hmm
Zici că brigaela mai trăiește thinking

Se ocupa de copilul ei ma gândesc, ea dădea cele mai bune răspunsuri ever.
E mort TPU fără ea. Avem noroc cu ioandelasal ca îl mai avem pe aici, ca în rest e jale, și pe floresdemayo, dar și userul floareasoarelui, și pe alocuri mosotti pe care l-am ignorat laughing

Care floarea soarelui mă?

Floareasoarelui26

Și rockkid care e din Timișoara

Super,ți-ai găsit prieteni, ieși cu ei, scapi de depresie

Nu ies cu nimeni.

Bun,nu-ți mai zic nimicwinking

Oricum nu ai zis.
Ce ai zis tu : e nimic happy
Iar acum te pui la somnic, ca asa ordon eu.

| raMLesS a răspuns (pentru Invictusman):

"E mort TPU fără ea. Avem noroc cu ioandelasal ca îl mai avem pe aici, ca în rest e jale, și pe floresdemayo, dar și userul floareasoarelui, și pe alocuri mosotti pe care l-am ignorat. "
Dar fara mine nu e mort?

"Sunt deștept, cunosc domeniul psihiatric mai bine ca orice user de aici in afara de mosotti și de userul floareasoarelui, și mai câțiva, putini la numar care nu prea mai întra des. ( brigaela)"

Mosoti mosoti mosoti toata ziua mosoti stanga dreapta, da pe mime de ce nu m-ai inclus? De ce esti nesmintit?

| Invictusman a răspuns (pentru raMLesS):

Am văzut adineauri ca ai dat un răspuns foarte bun la întrebarea lui sabin. Vad ca ai poza ce o folosea inyourmind laughing tipa asta nu vrea sa îmi spună nici măcar de unde e.
Și pe discord se comporta la fel ca pe TPU?

Nu-ți fa speranțe pisi că asta e un ciudat care își punea pozele mele la profilul lui

Am editat mai demult o poza de-a ei si i-am spus sa se uite... I-am zis de nenumarate ori sa se uite, si pana la urma mi-am pus-o la profil laughing apoi am inceput sa ii editez toate pozele, ti-o trimit pe la vreo 2 -3cand ajung acasa, e caterinca rău poza.

Acum am văzut laughing da, știu poza happy
Cum îți puneai o poza la profil cum o schimba inyourmind laughing
Eu am screen shot când spunea ca e din TM, dar spune că nu e de acolo, apoi spunea ca e din Bucovina... Iar acum câteva zile din Galați, deci nu vrea sa spună de unde este laughing nici nu știu câți ani are sau cum arata acest user desprins din desene animate.
Era cool dacă aveai o poza cu ea, tare curios sunt cum arata.
Aici nu poți sa cunosti o fata ok, sunt speriate sau ne desconsidera ele când nici măcar nu ne cunoaște. Pe net putem fi cum vrei noi, îrl nu ne comportam la fel ca aici.
Userul misssuvius ( englezoaica) era frumoasa, ia suspendat ultimul cont și nu am mai văzut-o pe aici.
Inyourmind are o personalitate interesanta, dar se prostește pe aici.
Am auzit ca și Dorotheea folosea o poza cu una de pe Facebook, deci nu este ea cea din poza ( bănuiesc)
Numai trolli pe aici laughing

InYourMind cred ca e Daisuki, un user vechi care nu mai exista... nu stiu de ce dar asa cred.

E aiurea man dacă de atâția ani nu știți cine este acest user misterios laughing
Vorbim cu o persoana anonima și nici nu știm dacă sub anonimat discutam cu o fata sau un băiat, fiindcă după cum vezi și tu mulți nu vor sa își spună identitatea, detalii despre ei, au impresia ca vor fi răpiți habar nu am...
Cred ca sunt pe aici și băieți ce pretind ca sunt fete sau invers cum e inyourmind e fata și se exprima ca un băiat.
Oricum mi-am făcut contul sa ajut lumea, ma simt eu mai ok, nu caut ceva special pe aici.

| SilentRain a răspuns:

Daca ii dai o palmă scapi cu o amendă, daca ii dai de crapa faci frumos pușcărie

| Invictusman a răspuns (pentru SilentRain):

Nu ii dau nimic, ma duc și ii pun o lumânare la,, vii '' și gata, aia e, l-am rezolvat happy ( it's just a joke)

| SilentRain a răspuns (pentru Invictusman):

Mult mai bine, dă-i înainte
Nu are rost sa te complici atâta cu poliția pentru nimic și nimeni

| Invictusman a răspuns (pentru SilentRain):

Da, la noi nu poți ieși pe cauțiune ca în alte Tari.

| Biceprimaru a răspuns:

(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-193