Nu. Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice este contraventie, nu se mentioneaza o limita minima pentru asta.
Paharele sunt de diferite marimi.Dar de ce ai risca sa faci asta? Un pahar il poate aduce si pe al doilea si pe al treilea.Dar tu ai baut numai cu unul.Mai bine stai linistit.Nu-ti strica viata pentru un pahar de vin.
Nu ai voie sa conduci, noul cod rutier inca nu a fost votat, deci alcoolemia admisa e 0%
Noooo.Nu mai poti conduce. Alcooletestul ala sau cum ii zice uflatorii aleia care iti da politia rutiera sa sufli in el, detecteaza orice abur de alcool.Si cum astia sunt in stare sa-ti dea amenda si pentru ca te uiti mai incruntat sau semeni cu nu stiu ce dusman al lor, sigur iei amenda. Un amic foarte bun, m-a refuzat sa ma duca la spital tocmai ca doar un pahar de vin a baut. Nu, exclus nu mai poti conduce.
Un pahar de cât? 200-400g?
Nu combina alcoolul cu şofatul niciodată.
Odihneşte-te câteva ore, mănâncă ceva şi apoi la drum.
Salut! Dupa lege nici la un pahar cat de mic de bere nu ai voie sa conduci...Dar daca vrei sa bei un pahar si apoi sa conduci, si vrei sa nu iasa la echilotest poti sa te speli pe dinti, bei o cafea si sa iei o guma! Bafta!
Nu, nu mai ai voie decat dupa un interval de ore, dar cel mai sigur a doua zi sa conduci!
Frate asculta! Poti conduce si daca bei 10 sticle de vin, dar nu e adecvat...Eu zic ca nu e bine nici macar un pahar de vin...Cafeaua se accepta dar si un pahar de vin te poate lasa fara permis in orice caz.Doar de la un pahar de vin nu te imbeti dar te poate opri politia si singura cale de a ascapa de mirosul acela dde vin este apa minerarla.Sau cel putin asa stiu eu. Daca te decizi sa bei un pahar de vin inainte de a conduce bea si unul de apa minerala si s-a rezolvat!
Depinde cat rezisti la alcohool.
Daca bei un pahar de vin si nu te simti deloc ametit si gandesti la fel de limpede atunci poti conduce.
Vezi ca daca faci o prostie poti intra la inchisoare in caz ca faci accident si se descopera ca ai alcohool in sange.
Eu zic sa lasi vin-ul cand esti cu masina. Fundita?
Fratele meu mai bine protejeazate ca viata e 1! Si daca o pierzi nu poti sa o mai intorci! Fundita?
Daca vrei sa intre unu dement
in tine doamne fereste, si tu nu ai nimic dupa un pahar de vin, pe tine te ia orice ar fi vinovat.
eu zic sa nu risti e pacat
Atcose77 întreabă: