| JCDenton a întrebat:

Daca castiga George Simion alegerile o sa mai avem produse in magazine?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

La început o să mai avem, nu se va schimba nimic de a doua zi.

Dar treptat, pe măsură ce extremiștii obțin mai multă putere și reușesc să-și impună tot mai mult politicile și să ne îndepărteze de Vest, economia se va duce în bot (pentru că nu va putea supraviețui fără investiții și relații externe), produsele vor deveni tot mai puține și mai greu de obținut, iar nivelul de trai (de care ne plângem acum) va fi mult mai jos.

Pentru că suntem "suveraniști" și "auto-suficienți" și "nu avem nevoie de banii europeni pentru că ne ajută Dumnezeu". Să vezi ce ne va ajuta Dumnezeu când vom sta trei ore la coadă în frig pentru niște gheare de găină.

11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Da. Dar nu o să mai avem cu ce le cumpăra pentru că economia se va prăbuși după retragerea capitalurilor străine și a multinaționalelor.
Ne vom uita la ele în vitrine, vom vedea prețurile, ne vom face cruce ca în fața icoanelor, vom înghiți în sec și vom pleca acasă.
Așa era în Românica în anii '90 - imediat după revoluție. Întreabă-i pe bunicii tăi dacă nu mă crezi - ei au prins și foametea din vremea lui Ceaușescu și nenorociții ani '90.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Nu cred că vrei să ajungem acolo - deci atenție unde veți pune ștampila tu și ai tăi.

Eu am trăit acele vremuri și nu vreau să mai trec prin așa ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, dar economia va fi praf.

| Frank51 a răspuns:

Va exista hrană indiferent cine iese președinte pentru că românul se descurcă cu ce are. Dacă economia va scădea oamenii își vor schimba stilul de viață și totul se va regla cu timpul. Cei care vor dori să-și mențină stilul de viață vor pleca în alte țări.

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă câștigă George Simion, ne vor lipsi mai mult decât produse în magazine.Ne vor lipsi fonduri europene și se vor deteriora toate industriile, ne vor lipsi și bani pentru înarmare și astfel vom fi o țintă ușoară pentru ruși, deși cred că ar da o lege prin care ar interzice oricum doborârea oricăror drone, tancuri, bombe, soldați care ar ajunge pe teritoriul nostru.Eu nu cred că ne-am tâmpit atât de rău încât să ajungem la mâna ursarului ăsta.Nu am crezut nici că Georgescu va câștiga și am avut deptate, deși nu în modul în care credeam eu. Ceva asemănător s-ar putea întâmpla și cu Simion dacă ar fi să ajungă pe locul 1 în sondaje. Cu siguranță are multe dosare la serviciile secrete, nu doar de la noi din țară.

| sabin89 a răspuns:

Nu poate câștiga, pentru că nu-l mai susține nici Becali, nici Georgescu, nici... Târziu.

| stefangun a răspuns:

Biscuiti

| darrio2007 a răspuns:

Da, numai AUR.

| StoicAnalysis a răspuns:

Presedintele nu poate da legi. El le poate doar aproba pe cele propuse din parlament. Insa poate numi un prim ministru. Ceea ce e naspa, ca ala poate numi alti ministri la randul lui. Ministri care ar fi extraordinar de imbecili. George Simion e un fost golan protestatar care nu a facut nimic notabil si folositor pana acum de cand a activat in domeniu. Si este mereu inconjurat de imbecili. Cu siguranta nu as alege un imbecil care sa numeasca alti imbecili in functii administrativ teritoriale.

| ReddY25 a răspuns:

Să sperăm că nu

| Sexyxxxbomba a răspuns:

O sa asteptam 2 luni pentru o bucata de paine cu secarawinkingwinkingwinking

Întrebări similare