Inca mai exista sperante sa schimbam lumea... Ramane sa mai si vrem sa facem asta, si sa nu privim cu indiferenta pe cei e intreprind tot felul de activitati ecologice si sa spunem " ce naiba mai vor si astia?"
Crezi ca se mai poate? Eu zic ca e prea tarziu...si acum tu o sa zici ''niciodata nu e prea tarziu'', dar eu asa zic...nu se mai poate face nimic...
Binenteles! Oricand! Eu cred ca se mai poate face ceva, si chiar daca nu se poate, macar ma simt bine pentru ca INCERC si eu la randul meu! Si incerc, sprijinind actiuni ecologice, sau orice altceva cred eu ca este bun!
jahjah> foarte bun raspunsul tau. se pare ca mai sunt si persoane care "citesc" intrebarile inainte sa raspund scurt si succint! Bravo! Go GREEN Life!
Da, asta si incerc sa fac! Poate pentru unii suna aiurea, dar eu sper, copilul meu sa creasca intr-o alfel de lume! Si-atunci, mi se pare normal sa particip la tot ceea ce eu consider o schimbare in bine a lucrurilor ce ne inconjoara, si nu sa astept ca altii sa lupte pentru o lume mai buna in care sa traiasca si copilul meu!
E o intrebare cu raspuns previzibil, caci cine ar putea raspunde NU? Problema se iveste cand citim raspunsurile si observam ca absolut toate se refera la schimbari materiale, fizice. Dar cel mai greu mai dificil insa si mai important lucru e schimbarea de mentalitati.Schimbarea lumii nu poate veni decat din interior.INTAI TREBUIE SA-I LAMURESTI PE OAMENI DE CE NU E BINE SA arunce gunoiul langa usa blocului-ca e pricol de infectie-si cand toti vor intelege acest lucru abia atunci intr-adevar lucrurile se vor schimba. UN act singular nu salveaza mare lucru. Cunosc o batrana miloasa care aduna in curtea ei zeci de catei parasiti. e o fapta buna insa nu impiedica pe altii sa-si paraseasca in continuare cainii pe strazi.AR mai exista, pe langa munca de convingere, mijloacele de constrangere. Din pacate la acest capitol o ducem prost.Si chiar daca sunt legi, lipseste autoritatea care sa le impuna...
anonim_4396 întreabă: