| Faracont a întrebat:

Dacă cineva îmi zicea mereu ce fac și când ieșeam afara și ma simțeam urmărit pot sa ma duc la politie? a trecut un an dar încă ma mai simt asa, nu contează de unde știa înseamnă că eram urmărit și dovezi nu trebuie ca nici dacă îl prindeam nu aveam dovezi

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte tarziu acum sa mai reclami la politie, trebuia s-o faci, cel mai tarziu, in maximum 3 luni de la ultima data cand te simteai urmarit.

| Faracont explică (pentru Ioandelasal):

Pai și acum ma mai simt urmărit

| johnnny123 a răspuns (pentru Faracont):

1. Ce te aștepți să facă poliția dacă te duci și le spui "Mă simt urmărit"? Crezi că vor trimite un echipaj care să te supravegheze 24/7 și să determine dacă întradevăr te urmărește cineva? Crezi că altă treabă nu au?

2. Ce anume reclami, un disconfort psihic? Atât timp cât nu ai primit amenințări, nu ai fost șantajat, nu ai nicio dovadă că ți-a fost violată intimitatea, ce vrei să reclami mai exact? Chiar dacă cineva te-ar urmări atunci când ieși pe stradă (improbabil, dar să presupunem), asta nu este o infracțiune. Ești într-un spațiu public. Dacă ți-ar fi pus camere de luat vederi în baie, era altceva.

| Faracont explică (pentru johnnny123):

Îmi zicea mereu ce fac în fiecare zi, nu existau dovezi în multe lucruri și tot s au dovedit, înțelegi?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Faracont):

Ai vreo dovada pentru asta?
Poti face plangere penala doar daca si poti dovedi ceva, altfel nu va fi luata in considerare.

| darrio2007 a răspuns (pentru Faracont):

Esti vreun James Bond de te simti urmarit?

| darrio2007 a răspuns:

Asta este doar in psihicul tău.