Nu ii poate face nimic deoarece acele poze sunt puse pe un spatiu public, de unde este liber oricine sa le descarce si sa le publice. Atunci cand te expui pe o retea ca facebook iti asumi si acest aspect. Politia nu intervine in astfel de prostii. imagineaza-ti cate persoane au conturi false pe facebook. singura chestie e sa reportezi pagina si poate fi inchisa. atat
Tare faina intrebarea am si eu una care se da drept alta sincer ma terorizeaza, si nu am cei face dau bloc alt cont face
Treaba asta se numeste furt de identitate... poate lua multe forme asa ca fii mai clara. Vrei sa spui ca cineva a semnat un act in locul tau sau s-a dat drept tine in fata unui organ al statului? (un ofiter de politie spre exemplu). Daca e vorba despre asta atunci conform codului penal se pedepseste de la 3 luni la 3 ani de inchisoare. Daca nu la asta te refereai fii mai explicita
Ma refer la poze luate de pe net, creat un facebook fals si dat drept altcineva.
Nu ii poate face nimic deoarece acele poze sunt puse pe un spatiu public, de unde este liber oricine sa le descarce si sa le publice. Atunci cand te expui pe o retea ca facebook iti asumi si acest aspect. Politia nu intervine in astfel de prostii. imagineaza-ti cate persoane au conturi false pe facebook. singura chestie e sa reportezi pagina si poate fi inchisa. atat