Am citit atent si la sfarsit asteptam intrebarea, ai dat-o de-a-nsulea cu nr, fiare-i.
E ceva asemanator controlului si manipularii religioase.Acelasi interes sub alta masca.
Eu ma intreb daca ar fi sa avem cipuri biometrice implantate oare politicienii nu ar mai putea sa-si faca de cap cu coruptia sau da?
La Realitatea Tv spunea chiar acum, că fostul ministru de la comunicații Vreme a semnat din partea Românie fără să vorbească cu românii, tratatul ACTA.
Deci România a semnat tratatul acta și va fi nasol de cei care au sisteme de operare și softuri fără licență.
Acta va fi ceva de șantaj.
Chestia cu numărul și semnul fiarei sunt povești cu cocoșu roșu, asta este ceva real și foarte urât că orișice copiezi de pe net poate să fie atentat la dracu să îi ia, cu proprietatea lor intelectuală. Și rețetele de bucate pot să fie declarate „proprietate intelectuală", și ori plătești o amendă usturătoare ori faci mititica.
Toate aceste lucruri nu fac altceva decat sa ne familiarizeze cu acest sistem.Pentru unii va fi ceva normal, firesc.Dar noi crestinii cunoastem care este pericolul, pentru ca Dumnezeu ne-a instiintat cu mii de ani in urma si ne-a spus ca acesta este semnul fiarei.Cine il va primi isi vinde sufletul.Cei ce vor primi acest semn vor fi aruncati impreuna cu fiara in iazul de foc.
Bai fratilor? drumul spre iad e presarat cu bune intentii.de aia toti merg spre el.e ca o cursa pentru pasari.cu o mana de boabe pe zapezile astea prinzi o gramada de gugustiuci pentru ciulama.lbstk? cat crezi ca va mai dura pana semneaza toti? fiindca numarul acela inseamna, si; de buna voie vii la mine.eu sunt al tau tu esti al meu.nimeni nu te obliga?
Hombre imi pare rau ca ti-am inselat asteptarile.dar uite ca fara sa vreau le-am implinit pe ale lui kimi alma. puiule sa te binecuvanteze tactu.fiindca eu ma lipsesc de bunecuvantarile cui spui. dupa ce va prosti atata amar de lume isi va arata adevaratul caracter de neputincios in a rezolva problemele umanitatii, si va face abuz de putere.dar si de neputinta in fata a ceia ce este scris.
Daca acei oameni care conduc, sunt sub indrumarea domnului nostru Lucifer, lumina lumii, nu vad care este problema. Pana la urma Lucifer reprezinta intelepciunea suprema.
Iar semnul fiarei va elimina intr-adevar orice urma de coruptie, laudat fie Lucifer pentru intelepciunea ce ne-o poarta.
Sa speram ca va fi implementat tot acest sistem cat mai devreme, deoarece noi tebuie sa fim protejati de noi, Lucifer este un Tata iubitor si are grija.
Lucifer sa te binecuvinteze! Amin.