Poti sa nu mergi de loc. Eu am castigat doua procese in Bucuresti pentru cineva, fara sa ajung in fata instantei: judecatorie - fond si tribunal -apel.
Depinde de speta in cauza.
Timpul? de la cateva luni la cativa ani. Sedinte de judecata? De la 3-4 la 10-20, poate mai multe.
Asta depinde multe lucruri.
Aici nu conteaza ca e Bucurestiul sau un sat. Judecatoriile sunt la fel. Poate una mai aglomerata ca alta.
Depinde de speta, complexitatea ei: poate sa dureze si sub un an, dar si 10 ani.
E adevarat ca procesele castigate prin corespondenta erau simple: procese verbale de contraventie.
Dar acum am doua procese cu obiect fond funciar la care nu am fost niciodata.
Am vazut cum s-a judecat unul cu fostul angajator: a facut apel/recurs/contestatie in anulare ori de cate ori se putea face, chiar si cand n-avea deloc dreptate. Deci daca partea adversa e un procesoman d-asta, a nimerit-o.
Cunosc doua famiii care se judeca de 25 de ani.
Cui?
Poti sa nu mergi de loc. Eu am castigat doua procese in Bucuresti pentru cineva, fara sa ajung in fata instantei: judecatorie - fond si tribunal -apel.
Depinde de speta in cauza.
Timpul? de la cateva luni la cativa ani. Sedinte de judecata? De la 3-4 la 10-20, poate mai multe.
Depinde cum o iei. Dar probabil de 2 sau 3 ori pe lună. Dar cheltuielile sunt mari
Mai mult de 2 ori nu, deoarece amanarile sunt de 2 sau mai multe saptamani.
sabin89 întreabă: