Asa cum am vazut acum 60% pentru Dancila, nu? Ca asa ziceau postacii psd.
La locale trebuie sa le rupem capul, DIN NOU. Sau, daca iese un guvern psd (Doamne-fereste, mai bine sa moara toti batranii care ii voteaza, chiar daca sunt rude cu mine), sa fie DAT JOS din nou prin motiune de cenzura. FORTA PNL!
Cred ca am avea un presedinte slab, fara vizibilitate si trecere in exterior si chiar nu stiu cum s-ar descurca.
Se pare ca nici tu, ca si multi altii dintre alegatori, nu cunosc atributiile si drepturile presedintelui, respectiv ce poate si ce nu poate face presedintele Romaniei. Acesta nu poate influenta deloc sau foarte putin politica interna, inclusiv economia, care este atributul guvernului si parlamentului (la acesta prin legile pe care le adopta). Presedintele are atributii, in special, privind politica externa si apararea, de aceea spuneam de vizibilitatea si trecerea de care se bucura in exterior.
Daca vrei detalii poti citi Constitutia si gasesti pe internet destule articole privind atributiile presedintelui.
Proasta planetei a fost ZDROBITA! RESPECT ROMANIA!
La alegerile parlamentare din 20-20 (ca sa citez din analfabeta) ingropam PSD-ul!
In iunie neamtu e suspendat si demis, chill
Asa ziceti de 5 ani
Votantii psd chiar sunt rupti de realitate
O sa vezi 55% la locale
''Sau, daca iese un guvern psd (Doamne-fereste, mai bine sa moara toti batranii care ii voteaza, chiar daca sunt rude cu mine), sa fie DAT JOS din nou prin motiune de cenzura. ''
asta arata clar ca tu stii pe ce lume traiesti
Stai ca uitasem de europarlamentare, unde psd "nu prea" a obtinut 55%.
Nu vezi ca in ultima perioada, GUNOAIELE din psd doar si-au luat-o in gura?
1. Kovesi (tot respectul pentru dansa) e procuror european, cu toate PIEDICILE puse de psd
2. Europarlamentare -> stii rezultatul
3. Dragnea la puscarie (o pedepasca cam mica)
4. Alegerile de ieri, cand Dancila si PSD-ul si-au luat-o grav de tot
Si lista o sa continue. Vremea psd-ului a apus, praful se alege de el.
Auzi, sa fie domnul Iohannis demis in vara... nu s-a intamplat asta cand PSD avea majoritate ABSOLUTA si vrei sa se intample acum
O sa vezi frate
Ai mai zis de vreo 3 ori asta. Poate a 4-a oara o sa-ti iasa...
repet: daca ceva nu s-a putut cand aveau majoritate absoluta, doar n-o sa se poata acum cand au fost invinsi si dezbinati grav.
O sa vezi la anticipate 55% psd
Repet: ai mai zis asta de 3 ori. Poate a 4-a oara iti iese, dar nici tu nu prea crezi
Pai acum oricum a castigat psd dar s-au furat alegerile
Poftim?
Asa se intampla mereu
Tu esti ironic, nu?
Nu
Ok, votantii psd sunt mai retardati decat credeam
Pacat ca nu a murit mama ta cu tine la nastere.
Sa tii minte ce ti-am spus azi
In septembrie psd da presedintele cu 75%
Evident ca tin minte, o sa fie amuzant cand o sa rad de tine a 4-a oara consecutiv
Iti dau si un nume: domnul Catalin Radulescu va fi presedinte
Tu nu esti real... nu ai cum
Vorbim la vara
E vara deja. Credeai ca am uitat ce aberezi?
Ti-am mai explicat: de 1000 de ori te-ai inselat si ai crezut FERM ceva si evident ca NU s-a intamplat.
Acum ai gresit si a 1001 oara
Repet: E VARA. UNDE e "Catalin Radulescu"? Unde e "neamtul" dat jos?
Fraiere domnul radulescu e ocupat sa salveze oamenii fiind si doctor, nu sta ca neamtu sa fure bani
Scuze, mereu scuze! Spui ca se intampla ceva (de 1000 de ori) si apoi: scuze, explicatii si argumente!
Nu ai obosit sa GRESESTI MEREU?
N-am gresit niciodata
Esti prea prost sa-ti aduci aminte?
Vrei sa-ti enumar (Dancila presedinte, suspendare Iohannis, Catalin Radulescu presedinte pana in vara, PSD la europarlamentare, si altele).
Hai pa taranule
Invata sa-ti asumi ce zici, nu mai trai in lumea ta imaginara, psd-istule.
Accepta ca gresesti pe banda rulanta, mereu faci pronosticuri PE LANGA (incepand cu "Dancila" care castiga cu 60% si a pierdut cu 30%, la europarlamentare nu mai zic, suspendare Iohannis pana in vara - E VARA DEJA! si altele).
Tine minte: dupa ce ai gresit de 1000 de ori, si a 1001-a oara TOT gresit vei face pronostic. MU*E PSD!
Vorbeste oftica si saracia din tine
Oftica pentru ce? Ca n-are sens, oftica era daca ar fi castigat psd-ul
O sa castige
Astia au anulat alegerile de frica si au inventat povestea cu virus
Si daca nu castiga (DIN NOU), sa-ti amintesc ca e a 1002-a oara cand gresesti? )
O sa castige ca intotdeauna
Am inteles. Ca pe 24 noiembrie, nu? Cand au castigat ZDROBITOR.
Sau ca la europarlamentare?
Da, te oftici mult
Esti la fel de retardat si prost ca orice sustinator PSD + ca n-are sens ce spui.
Hai: VALEA!
Analfabetule
Daca eram analfabet votam cu Dancila
Doamna dancila e de 15000 de ori mai desteapta decat tine
Aia e o PROASTA (nu o doamna) care nu stie pe ce lume traieste, normal ca a obtinut cel mai slab procent din istorie.
Ia uite aici:
https://www.youtube.com/watch?v=XKzCnuh9yPg
Si asta e din 2018! A dublat lista de gafe pana a disparut complet din viata politica, proasta si analfabeta planetei!
Inseamna ca tu esti de 1 milion de ori mai prost
Mai ia:
https://www.mediafax.ro/......e-17368864
"Putem spune, pe scurt, că REDUCEM DEMOCRAŢIA", proasta planetei voia sa reduca democratia :))))
Si sa nu uitam de clasica: "orice om ii e frica de" :)))
Doamna dancila are 100 de clase peste tine
Mai uita-te o data la ce ti-am pus mai sus :))))
Proasta planetei si analfabeta n-o sa-mi ajunga pana la calcaie nici cu 1000 de clase, nu 100.
De-asta s-au PISAT pe ea la vot oamenii, la propriu. Si proprii ei aliati (Tariceanu si altii) au luat-o la misto. Si cei din PSD au luat-o la misto, am convins-o sa demisioneze :)))
P.S.: ia uite aici, chiar din PSD au facut-o proasta si a inceput HANDICAPATA sa planga:
https://www.b1.ro/stiri/politica/manda-dancila-proasta-304897.html
Nu m-am uitat oricum, nu ma intereseaza minciunile din presa platita
E VIDEO cu ea in timp ce vorbeste, ce minciuni? Nu e "Text", e VIDEO. O auzi pe ea zicand prostiile alea.
Deci: NU auzi nimic din presa, o auzi DIRECT PE EA.
Nu ma intereseaza nici trucajele presei corupte de orban
Asa cum am vazut acum 60% pentru Dancila, nu? Ca asa ziceau postacii psd.
La locale trebuie sa le rupem capul, DIN NOU. Sau, daca iese un guvern psd (Doamne-fereste, mai bine sa moara toti batranii care ii voteaza, chiar daca sunt rude cu mine), sa fie DAT JOS din nou prin motiune de cenzura. FORTA PNL!
Nu e vina mea ca tu crezi tot ce vezi la televizor, poate de asta esti asa spalat pe creier
Am vazut-o si live si tot prostii spunea, handicapata planetei.
Tie creierul iti joaca feste, auzi ce vrei tu, normal, sau nici macar nu esti capabil sa intelegi ce spune un om inteligent precum doamna Dancila
Tu cred ca scrii la misto, nu ai cum s-o consideri inteligenta pe proasta aia, chiar nu ai cum. Pana si iubitii tai din PSD au facut-o proasta si am scos-o de la conducere si din CEX.
Asta e concluzia, tu scrii la misto
Toti care traim in realitate si nu ne lasam manipulati scriem la misto, nu?