| Anonimul699 a întrebat:

Dacă de exemplu 2 tipi drogați stau intr-o casă abandonată, și vine un boschetar, îi cauta de droguri, le cauta in buzunare, iti ia un obiect si pleaca(telefon, portofel, tableta).In situatia asta ce se intampla? Maine suna aia la politie ca ala mi-a furat telefonul, il gasiti si el spune politiei ca aia 2 au fost drogati.Ce se inampla?(Am auzit un caz in apropiere si de aceea intreb)

5 răspunsuri:
| Kogaion a răspuns:

Nu stiu ce le pot face celor 2 drogati in cazul in care nu poseda asupra lor droguri(chiar daca le iese in sange). Si alta chestie e ca nu cred ca o sa le faca analizele, pentru ca ei au raportat un furt si nu cred ca se duc drogati sa faca reclamatia.Iar pentru hot, treaba e simpla, dosar penal.

| DevIsDev66 a răspuns:

Fara dovada, doar boschetarul e arestat.Nu e o scuza faptul ca ar fi drogati daca n-au dovada.Pe langa asta, spunand ca persoana de la care ai furat ceva era la fel de rea, ba chiar mai rea, nu ajuta cu aproape nimic si doar confirma faptul ca ai furat.Crede-ma stiu din experienta.(Ma rog, nu e la fel situatia, dar, na)

| MihaiNicu23 a răspuns:

Politia ar trebui sa le faca teste de sange sa vada daca au fost drogati si sa le faca o perchezitie acasa sa vada daca nu cumva pe langa consumatori sunt si distribuitori de droguri, ar trebui dar nu se face in cele mai multe din cazuri, doar ca e si greu pe niste vorbe sa te duci sa cauti droguri.

| qZizzziii a răspuns:

Daca si-au bagat in sange se pot face teste care sa confirme, daca au fumat doar iarba si merg a doua zii nu se prea poate intampla nimic grav, pentru ca e cuvantul lui contra cuvantului lor. Ideea e sa nu fie mare smecheri care sa strige pe la toate colturile "ba, eu ma droghez", stii?

Bula
| Bula a răspuns:

Pai, alta data nu se vor imbata /droga de frica sa nu ramana si fara ismene... big grin