anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă de exemplu am lovit un animal sălbatic cu mașina pe drum, nu la viteza mare, iar animalul trăiește dar e rănit, unde as putea apela pentru a anunța asta și in prealabil sa fie tratat animalul, e vorba de o capra

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Ne anunţi tu dacă a scăpat teafără (capra)

13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La politie doarece cu cu animalul nu poti incheia o amiabila
hee hee si ei vor sti unde sa sune pentru a trata animalul ranit.

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

A ajuns la veterinar?

| sierra1 a răspuns:

Dacă chiar vrei să faci o fată bună, iei capra in portbagaj şi o duci la un veterinar. Da, chiar tu să o duci.

-- sărbători frumoase --

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Am trimis o o duba de la firma și o va duce la veterinar la 30-40 de km, chiar mi-a părut rau de ea, fiind și Crăciunul

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

E mai greu sa gasesti veterinari de Crăciun, dar tipul a făcut un compromiswinking, pentru o ora-o ora jumate

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ne anunţi tu dacă a scăpat teafără (capra)

| Panamax a răspuns:

La politie o sa primesti amenda.
Esti sigur ca nu este capra vecinului?

| anonim_4396 explică (pentru Panamax):

laughing) Dacă era a vecinului și ma aveam rau cu el o făceam mancare de Crăciun

| Panamax a răspuns (pentru anonim_4396):

Am dat peste un caine intre-o strada care trecea prin padure.Cainele nu a patit nimic dar eu am avut bara sparta si aveam nevoie de o dovada.
Am fost la politie si vrea sa-mi dea amenda ca nu am adaptat viteza la condiitii.
Am declarat ca am lovit-o in curte de niste lemne.
Ca sa vezi prostia pana unde ajunge.

| anonim_4396 explică (pentru Panamax):

laughing)))))))))) Morrrrr, dar și tu. cum sa mergi la poliție sa ceri dovada ca ai lovit un câine și ti-ai numit bara, animalele nu intra in vreo lege, doar tu

| Panamax a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa este legea.art 75 - 79 din Codul rutier. Daca ai masina lovita ai nevoie de dovada de la politie ca sa o bagi in service. Daca te opreste politia si nu ai dovada iti suspenda permisul 30 de zile si amenda.
Bara praf, aripa indoita far spart.
Cainele nimic.

| Raducons a răspuns:

Trebuie sa apelezi la un medic veterinar dar daca nu ai unde o tine pana se vendeca nu ai facut nimic, ia-o cu tine si vezi ce faci, o tai in cel mai rau caz.

| patrik986 a răspuns:

Macar te-ai facut cu masa de craciun laughing

| anonim_4396 explică (pentru patrik986):

laughing))) Trebuia sa o bag in portbagaj No?