La politie doarece cu cu animalul nu poti incheia o amiabila
si ei vor sti unde sa sune pentru a trata animalul ranit.
Dacă chiar vrei să faci o fată bună, iei capra in portbagaj şi o duci la un veterinar. Da, chiar tu să o duci.
-- sărbători frumoase --
Am trimis o o duba de la firma și o va duce la veterinar la 30-40 de km, chiar mi-a părut rau de ea, fiind și Crăciunul
E mai greu sa gasesti veterinari de Crăciun, dar tipul a făcut un compromis, pentru o ora-o ora jumate
Ne anunţi tu dacă a scăpat teafără (capra)
) Dacă era a vecinului și ma aveam rau cu el o făceam mancare de Crăciun
Am dat peste un caine intre-o strada care trecea prin padure.Cainele nu a patit nimic dar eu am avut bara sparta si aveam nevoie de o dovada.
Am fost la politie si vrea sa-mi dea amenda ca nu am adaptat viteza la condiitii.
Am declarat ca am lovit-o in curte de niste lemne.
Ca sa vezi prostia pana unde ajunge.
)))))))))) Morrrrr, dar și tu. cum sa mergi la poliție sa ceri dovada ca ai lovit un câine și ti-ai numit bara, animalele nu intra in vreo lege, doar tu
Asa este legea.art 75 - 79 din Codul rutier. Daca ai masina lovita ai nevoie de dovada de la politie ca sa o bagi in service. Daca te opreste politia si nu ai dovada iti suspenda permisul 30 de zile si amenda.
Bara praf, aripa indoita far spart.
Cainele nimic.
Trebuie sa apelezi la un medic veterinar dar daca nu ai unde o tine pana se vendeca nu ai facut nimic, ia-o cu tine si vezi ce faci, o tai in cel mai rau caz.
))) Trebuia sa o bag in portbagaj No?