| PhoenixShadow a întrebat:

Daca de exemplu am un teren in chirie de la primarie pot sa-l cumpar de la primarie? Eu am casa pe terenul respectiv(terenul e ingradit de mine).

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-are importanta, raspunsul este acelasi. Te sfatuiesc sa nu cumperi pana nu-si rezolva situatia. Se poate cere demolarea constructiei fara autorizatie si construita pe un teren proprietatea altuia.

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am raspuns la intrebarea anterioara si, de principiu, raspunsul este acelasi si la asta.
Desi nu spui banuiesc ca terenul pe care ti-ai facut casa este proprietatea ta. Cum ai obtinut autorizatie de construire pe terenul proprietate a unitatii administrativ-teritoriale (nu este a primariei)?

| PhoenixShadow explică (pentru Ioandelasal):

Casa nu e a mea e a altui om care i vinde.Eu m-am dat exemplu ca fiind el.

| PhoenixShadow explică (pentru Ioandelasal):

Ok,mersi mult.

| Ioandelasal a răspuns (pentru PhoenixShadow):

N-are importanta, raspunsul este acelasi. Te sfatuiesc sa nu cumperi pana nu-si rezolva situatia. Se poate cere demolarea constructiei fara autorizatie si construita pe un teren proprietatea altuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca primaria este de acord sa-l vinda, da. Dar cum ti-ai facut o casa acolo fara avizul primariei?

| PhoenixShadow explică (pentru anonim_4396):

Doar o parte din teren e inchiriat.Partea pe care am facut casa nu e inchiriat si am mai adaugat inca o camera pe terenul inchiriat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PhoenixShadow):

Partea pe care ai facut casa este terenul tau?

| PhoenixShadow explică (pentru anonim_4396):

Da.

| jumbobadboy a răspuns:

Da se poate.