In mod normal nu ar trebui, desi in Romania este totul posibil.
Mie mi s-a intamplat aici in Germania sa imi pice din mana o cutie cu mozzarella si mi s-a imbrastiat branza pe jos. Angajatul din supermarket mi-a dat alta noua si nu m-a pus sa platesc deloc pe cea care imi alunecase din mana (nu luasem nici un cos, tineam produsele in mana). Se intampla astfel de incidente oricui!
Din greșeală nu cred că poţi să-l desfaci, poate doar cu intenţie. Asta afectează produsul deoarece are un anumit termen de valabilitate (uneori și 6 M), iar persoana care-l va cumpăra nu știu cât de mulţumită ar fi când va vedea că i s-a schimbat atât de repede mirosul sau culoarea produsului. Să nu mai punem în calcul cât va sta produsul desfăcut pe raft.
Nu. Oricum, crema e sigilată. Din câte știu, are o folie de protecție din aluminiu. Iar sprayul, dacă nici măcar nu ai pulverizat cu el, i-ai luat deoparte doar capacul, nu văd nimic interzis în a-ți dori să-i descoperi mirosul. În cazul parfumurilor, știu că există mostre, nu știu dacă și la sparyuri/antiperspirante. Dar, dacă au mai fost 'probate' păstrează (pentru o perioadă) mirosul în interiorul căpăcelului.
Sincer, nu cred că s-ar pune nimeni să probeze într-un magazin, spray-uri ca spuma de ras sau fixativul. Ori, tubul cu frișcă. : )) Oricum, dacă încălcai politica firmei ai fi fost avertizat/sancționat (încă) de atunci.
beneamin întreabă: