Nu exista o norma legala care sa interzica aceasta.
In schimb poate exista o asemenea prevedere in regulamentul intern al firmei la care lucrezi, mai ales daca nu mergi cu vreo problema.
Poti sa te duci in acea cladire, dar nu cred ca este o idee buna din mai multe considerente.
Survine intrebarea de ce ai face-o, iti este atat de drag acolo sau cum?
cand esti in concediu esti in concediu si nu la servici.
Ba da, ai voie.nu ai voie sa prestezi servicii e ca si cum ai lucra la negru, ilegal
Ai voie, dar ar fi nevoie să ai și un motiv. Acolo se desfășoară o activitate economică, producție, comerț, servicii, nu este un loc pentru plimbare. Așa că dacă nu intri ca să participi la una din aceste activități, nu ai ce căuta acolo.
Din moment ce esti in concediu ce treaba ai sa te duci la firma unde lucrezi, sa spionezi sau de ce, e o intrebare stupidă.
Te plictisești și iar ne stresezi cu întrebări de genul ăsta!
Ești angajată de 2 luni și întrebi cum va fi în concediu!
Uite cum va fi!
Mergi la serviciu și de zi, tragi la plug un an întreg, iar când are chef șefu să-ți de-a cele 2 săptămâni de concediu pleci împușcată încotro vezi cu ochii! Ce să cauți la serviciu în perioada concediului?
Evident ca poti sa intrii, mai ales daca lucrezi la un supermarket care e chiar la parterul blocului in care stai, si te duci sa iti iei mancare
insa daca nu ai o treaba reala (merg sa imi iau un rest de salariu, un bonus, repar nustiuce chestie pe care numai eu pot sa o repar si ciupesc 1h suplimentara, etc.) atunci se numeste ca esti casatorit(a) cu munca pe care o faci