Ce poti face legal, daca nu recunoaste si nu-ti da banii de bunavoie, este s-o dai in judecata, bineinteles daca ai probe in sensul expus in postare.
Dar daca nu am probe exista alte solutii de rezolvate as putea sa vb cu avocat ar fi bine? Are rost?
Daca n-ai probe si respectiva nu recunoaste n-ai nici o sansa de castig. Poti vorbi si cu un avocat, tot aceasta iti va spune.
Toate obligaţiile cad în seama persoanei care a contractat creditul, fără ca destinaţia banilor să aibă vreo importanţă.
dacă titularul creditului nu a semnat un document separat cu persoana căreia i-a oferit banii, prin care să se impună anumite condiţii de restituire, nu există foarte multe soluţii de recuperare a banilor.
Asta este problema nu am semnaturi de ea n-am doar martori pot sa folosesc pot rezolva al fel?
Un proces in drept civil (ca Politia mai mult ca sigur nu se baga) costa bani, timp si nervi. Si chiar daca ai castiga procesul si ea n-are venituri sau proprietati (bunuri), ramai cu banii dati pe avocat si pe proceduri fara sa ai niciun folos.