| gini92 a întrebat:

Daca eu am ajutat o prietena cu banii de la banca adica ma pacalit sa fac un imprumut putin si m-am trezit cu o suma mai mare. Eu nu mam folosit de banii n-am cu ce sa demostrez ca este semnatura mea peste tot. As vrea sa stiu cum as putea proceda sa ma judec cu ea ca am deja 2 banci de platit si plus mi-a pus oprire pe salariu si nu ma mai ajung. Dau funda daca ma poate ajuta cu ce sa fac in privita asta.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce poti face legal, daca nu recunoaste si nu-ti da banii de bunavoie, este s-o dai in judecata, bineinteles daca ai probe in sensul expus in postare.

| gini92 explică (pentru Ioandelasal):

Dar daca nu am probe exista alte solutii de rezolvate as putea sa vb cu avocat ar fi bine? Are rost?

| Ioandelasal a răspuns (pentru gini92):

Daca n-ai probe si respectiva nu recunoaste n-ai nici o sansa de castig. Poti vorbi si cu un avocat, tot aceasta iti va spune.

| BroascaCuElice a răspuns:

Toate obligaţiile cad în seama persoanei care a contractat creditul, fără ca destinaţia banilor să aibă vreo importanţă.
dacă titularul creditului nu a semnat un document separat cu persoana căreia i-a oferit banii, prin care să se impună anumite condiţii de restituire, nu există foarte multe soluţii de recuperare a banilor.

| gini92 explică:

Asta este problema nu am semnaturi de ea n-am doar martori pot sa folosesc pot rezolva al fel?

| doctorandus a răspuns (pentru gini92):

Un proces in drept civil (ca Politia mai mult ca sigur nu se baga) costa bani, timp si nervi. Si chiar daca ai castiga procesul si ea n-are venituri sau proprietati (bunuri), ramai cu banii dati pe avocat si pe proceduri fara sa ai niciun folos.