| berges234 a întrebat:

Dacă eu am inceput sa lucrez pe 1 iulie luna aceasta și salariul se da pe 10 Iulie, voi primi salariul? Sau trebuie sa lucrez 1 luna intreaga?

7 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Pe 10 august primești salariul.

| Jessica1235 a răspuns:

Eu tot ca tine m-am andajat, adică în 1 octombrie 2019 și în 10 octombrie ar fi trebuit să primesc salariul dar mi s-a spus că o să-l primesc în 10 noiembrie ca să am luna întreagă, cel mai bune ar fi să-ți întrebi șeful ca să știi sigur.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Se da pe 10 Iulia, Iulia ti l da cand vrea ea, acum serios, tu cand te ai angajat ai fost la interviu, acolo ti s-a spus clar cand se dau salariile, nu ai fost atent, asa ca maine intreaba ti seful sau sefa, dar daca ai inceput munca pe 1 iulie nu are cum sa i ti dea mai repede de 10 august salariul, salariul se ia după o luna de munca nu după 10 zile, deci pe 10 iulie nu vei primii nimic, cel mai devreme este sfarsitul lunii iulie 31 iulie sau 10 august, asa ca spor la treaba.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu vei primi salariu, salariul din 10 iulie este pentru perioada lucrata in luna iunie.
Daca salariul se plateste in 2 transe (avans si lichidare) vei primi avansul in jurul datei de 20 iulie.

Bula
| Bula a răspuns:

Salarul se da pentru luna anterioara, lucrata.
Din salariu, unele firme dau un avans la sfarsitul lunii lucrate.
In cazul tau, salarul vei primi in 10 august.
Daca politica salariala al firmei este si plata unui avans, atunci vei primi o parte din salar la sfarsitul lunii iulie, iar diferenta ramasa o vei primi in 10 august.

| Cksihja a răspuns:

Depinde de contract: dacă primești banii pe ore, zile, săptămâni sau luni lucrate. Evident există uneori și o perioadă de probă care poate fi plătită sau nu. În orice caz salariul întreg va veni pe 10 august, tu ai citit contractu-l înainte să-l semnezi? De ce ne întrebi pe noi ceea ce trebuia tu să știi?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, din pacate in luna iulie tu nu ai ce sa primesti.
salariul tau il vei primii abia in 10 august cu toate zilele muncite.