LOGIC raspunsul! Asa creier,asa Bendeac! Router? Din prea bunului meu plac, am un router de la Vodafone, pe care il platesc eu! Am copii, amarati pe strada si m-am gandit ca poate vor si ei internet gratis, 4 la numar.Acu ca-ti spusei astea, taci! Tu nu sti sa dai decat cu barda.Nu ti-ai gasit omul!
Eu nu port dusmanie, ura si patimi.Am spus-o de o mie de ori, cine e barbat, sta fata in fata, ca si dialog ca si potenta de orice fel.Am ATENTIONAT ca nu suport faptul ca te legi de familie. Faptul ca mi-ai facut sotia proasta, ea nefiind implicata in subiect, ma fac sa cred ca ai IQ-ul unui fulg de nea.O sa-i spun, stai bland, si ii voi cere si parerea.Raspunsul maine, dar sincer eu nu ma-si fi legat de familia ta, cat de rau ne-am contrazice!
De ce? Moralitatea ta este mai presus decat imoralitatea mea? E bine ca ai priceput ceva.Sa nu-ti mai raportezi ideiile, fata de famiile altora! Sa-mi fie rusine! Pt.ce? Aaaaa, ca va doare pe voi ca va numesc gusteri? Am uitat sa-ti spun ca am aflat prin mijloace proprii, trecutul mamei tale.Nu vrei sa stii! Bluffea-za continuu si iti voi da date, locuri si persoane.Astazi chiar m-am ocupat de tine.Doamne,cat de greu ii poate fi unui tata, sa-si asume cresterea unui BASTARD! Mila, atat i-ti pot da.
Uite cum sta problema.Astazi este o zi speciala.Nu vad rostul si nici temeiul sa ne mai certam.Maine o luam de la capat, insa azi te rog sa respectam macar o iluzie de religie pe care o mai avem.Imparte si tu, roaga-te pentru. sufletul celor plecati.Toleranta azi.Si maine e o zi! Curaj, poti mai mult!