anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca eu am terminat un colegiu in urma cu 20 de ani între timp am mai făcut facultăți tehnice cursuri post universitare tehnice în mai multe țări.

Dar acum intrând pe site-ul colegiului tehnic pe care l-am terminat am văzut că au un profil extraordinar de interesant
Să zicem de exemplu metrolog.
Acum eu daca am făcut aceleași materii și mă simt în stare să susțin acel examen pentru obținerea atestatului profesional.
Eu făcând în acel colegiu cu aceiași
cam cu profesori aproximativ aceleași materii dar cărora li-se spunea electronică.

Daca eu mă simt în stare să dau examenul pentru obținerea încă a unui atestat profesional tot de la același colegiu dar de data acesta pentru metrolog

Exista posibilitatea că eu să mă înscriu în vreun fel chiar și cu taxă să fiu examinat și dacă merit să îmi ofere și mie un atestat profesional de metrolog?

Aș vrea să mă duc doar sa dau examenul

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca exista o asemenea posibilitate dar un raspuns sigur primesti de la acea scoala.

Bula
| Bula a răspuns:

Apeleaza la Institutul National de Metrologie, filiala din judetul tau.
Ei organizeaza cursuri si examene de metrologie, recunoscute.

| Simpatic a răspuns:

Si pentru ce maestre atatea scoli si cursuri, bataie de cap si bani aruncati? pentru bani? eu stiu analfabeti care fac bani fara niciun stres, nu au dat in viata lor un examen sa vada cum este, nu au dat si luat BAC-ul, nu au dat admitere la o facultate, nu au facut niciun curs, nu lucreaza si nici nu se chinuie.
La polul opus am intalnit si oameni care au atatea scoli si toate facute cu bani si ei sunt prosti si ca oameni si ca intelect, nu pot sa dau nume, am o ruda care e in aceasta situatie a facut scoli, mastere, cursuri, totul pe bani, e prost si la propriu si la figurat, in orice domeniu l-ai lua.
Scoala multa creaza inadaptati!
Daca ai o meserie ramai in ea, a fi electronist a avut cautare si acum 30 de ani si va avea si in urmatorii 30.
Numai incerca marea cu sarea in cautarea banilor din alte si alte surse, banii nu aduc fericirea sa stii, mai ales cand muncesti pe rupte pentru ei, de ce? pentru ca nu ai timp pentru tine.

Stiti voi cui aduc banii fericirea? Intretinutelor, sponsorizatelor, tarfelor masculine alias proxeneti alias cei pe care-i intretin iubitele, A TUTOR CELOR CARE NU MUNCESC SI AU UN VENIT DIN ILEGALITATI, de ce? pentru ca ei au timp liber si bani de cheltuit.

Asa ca eu adresez un mesaj si medicilor si magistratilor si politicienilor (da unii citesc si TPU) degeaba aveti fraierilor cate 3 salarii la stat, ca nu aveti timp niciodata sa va bucurati de ei, de banii vostri pe care oricum ii primiti nemeritat se bucura fie amantele voastre, fie altii, niciodata voi.

In viata trebuie sa fii multumit cu exact cat ai, nici mai mult nici mai putin.
Daca am nevoie de 5000 de euro intr-o luna, aia imi sunt de ajuns, daca intr-o luna ma multumesc 300 de lei, aia e!

Cand incepi sa aberezi si sa vrei sa te intinzi pe mai mult decat iti este nivelul devii sclav, fie al sistemului fie te vinzi pe bani, adica faci prostitutie, si Romania nu duce lipsa de prostituati si prostituate in adevaratul sens al cuvantului.

Stima si vorba lu EBA, Succesuri

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Suni acolo și întrebi. Răspunsul va fi negativ.